Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Οι «ΦΙΛΟΙ» και τα «ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ»


Ένα μεγάλο επιχειρηματικό κανόνι μονοπωλεί το τελευταίο χρονικό διάστημα τις συζητήσεις στην Λάρισα. Πρόκειται για έναν επιχειρηματία που συνδέεται με πολύ στενή φιλία με τον επίτιμο πρόεδρο της Ν.Δ. Κ. Μητσοτάκη. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις το άνοιγμα του συγκεκριμένου επιχειρηματία στην αγορά ξεπερνά τα 80 εκ. ευρώ. Δεν είναι μόνον τα χρήματα, αφού αυτή τη στιγμή πάνω από 2000 οικογένειες απειλούνται να μείνουν χωρίς δουλειά. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας που κινείται στον ιδεολογικό χώρο της Ν.Δ. συνδέεται με φιλία χρόνων με τον πρώην βουλευτή της Ν.Δ. Γιώργο Γαρουφαλιά.

Την ώρα που η Ντόρα έβγαινε στην «Ημερησία» και έλεγε ότι δεν υπάρχει θέμα διαδοχής Καραμανλή, δημοσιεύματα την ήθελαν να τρώει με επιχειρηματίες και να συζητά τις εξελίξεις της επόμενης μέρας. Αν αυτό δεν αποτελεί τη μέγιστη δυνατή πολιτική υποκρισία, τότε οι λέξεις χάνουν το νόημά τους.

Πιο κοντά στον Μίνωα Κυριακού και τον «ΑΝΤ1» βρίσκεται ο Γιώργος Κύρτσος, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες του parapolitika.gr. Το timing του συνοικεσίου δεν είναι τυχαίο, καθώς ο επικείμενος δημοσιογράφος «γάμος» έρχεται στην εποχή που το κανάλι του «ΑΝΤ1» χτυπά την Κυβέρνηση με αιχμηρά ρεπορτάζ, μετά και την πανωλεθρία που γνώρισε ο Μίνωας Κυριακού στις εκλογές της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Ο ιδιοκτήτης του «ΑΝΤ1» χρεώνει το προσωπικό στραπατσάρισμά του στον σύζυγο της Ντόρας Μπακογιάννη Ισίδωρο Κούβελο, και αυτός ήταν ένας επιπλέον λόγος που τον έφερε πιο κοντά με τον Γιώργο Κύρτσο. Ο εκδότης της «City Press» και της «Free Sunday» βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε κόντρα με το περιβάλλον της Υπουργού Εξωτερικών, και ήδη του έχουν κατατεθεί αγωγές για συκοφαντική δυσφήμιση από τον κουνιάδο της Ντόρας Μπακογιάννη Μίλτο Καμπουρίδη, καθώς και από τον ίδιο τον Ισίδωρο Κούβελο.

ΕΧΕΙ ΑΦΗΝΙΑΣΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ? ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...