Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

ΑΥΤΟΙ «ΦΤΑΙΝΕ» ΓΙΑ «ΟΛΑ»


2 αρχιφύλακες, ένας υπαρχιφύλακας, 3 σωφρονιστικοί υπάλληλοι, 2 εξωτερικοί φρουροί...
Μετά τους τέσσερις, που παραπέμφηκαν στο αυτόφωρο άλλα 8 άτομα με απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης τίθενται σε διαθεσιμότητα. Πρόκειται για τους:
αρχιφύλακες Νίκο Καραγιώργη και Γιώργο Παγωμένο, τον υπαρχιφύλακα, Λαμπρινό Τζαγκαράκη, τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, Μιχάλη Γανόπουλο, Μιχάλη Μπαγλάνη και Λάμπρο Ζαμπέλη. Επίσης οι εξωτερικοί φρουροί Ευάγγελος Νικολόπουλος και Θόδωρος Νικολαίδης. ΜΕ ΣΤΕΡΗΣΗ τριών ημερομισθίων «πλήρωσε» ο διευθυντής των φυλακών Κορυδαλλού Ιω. Ανέστης την προηγούμενη κινηματογραφική απόδραση των Βας. Παλαιοκώστα και Αλκέτ Ριτζάι, ενώ η εσωτερική μετακίνηση τριών σωφρονιστικών υπαλλήλων κρίθηκε ικανοποιητική τιμωρία για την ολιγωρία που επέδειξαν την ώρα του πρωτοφανούς- τότε – συμβάντος. Μετά την πρώτη αντίδραση που είχε ως συνέπεια να τεθούν σε διαθεσιμότητα ο διευθύνων τη δικαστική φυλακή Ιω. Ανέστης, ο αρχιφύλακας των φυλακών Μιλτ. Μπράτσης και ο υπαρχιφύλακας Αν. Ιωάννου- οι οποίοι δεν είχαν υπηρεσία την ώρα του συμβάντος- καθώς και ο εξωτερικός φρουρός Αντ. Μακρής, ουδέν άλλο συνέβη όσον αφορά τη λήψη μέτρων για την πρόληψη παρόμοιων περιστατικών. Στον πιλότο, σε 3 σωφρονιστικούς υπαλλήλους (ένας είναι ο αρχιφύλακας της Γ πτέρυγας) και σε έναν εξωτερικό φρουρό άσκησε πριν από λίγο ο εισαγγελέας Πειραιά. Οι πέντε κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να δικασθούν στο αυτόφωρο πλημμελειοδικείο, το οποίο θα συνεδριάσει απόψε.

Συνεργάτες εκ των έσω είχαν οι Παλαιοκώστας και Ριζάι, θεωρεί η κυβέρνηση

Ποινική δίωξη εις βάρος πέντε ατόμων για την απόδραση από τον Κορυδαλλό

Με φραγή κλήσεων απαντά στο φιάσκο η κυβέρνηση

Καλά είμαστε για κλάματα. Κάθε φορά το ίδιο «τροπάριο». Κανείς πολιτικός προϊστάμενος η υπουργός δεν φταίει. Αυτοί έχουν μάθει το παραμύθι. Δεν πειράζει σου λένε σε λίγο καιρό θα έχει ξεχαστεί το «θέμα».Θα αρχίσουν με τα «παπαγαλάκια» τους τα γνωστά, θα ληφθούν μετρά για να μην ξανασυμβεί, είμαστε μια πολιτισμένη ευρωπαϊκή χώρα, έχουμε τώρα αλλά σοβαρότερα προβλήματα, μπλα-μπλα τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...