Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Οι «κολοτούμπες» του Καρατζάφερη


Έτοιμος να συζητήσει με το ΠΑΣΟΚ, δηλώνει ο Γιώργος Καρατζαφέρης, σε περίπτωση που έρθει πρώτο κόμμα, αλλά δεν μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση, σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ απορρίπτει την ιδέα πρόωρων εκλογών, τουλάχιστον μέχρι τις ευρωεκλογές, όμως λέει ότι «αν οι συνθήκες τις επιβάλλουν και έρθει πρώτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ, θα μιλήσουμε.

Ουαί και αλίμονο αν ξεκινάμε με το δεν μιλάμε σε κανέναν, όπως προτείνει η Αριστερά. Υποχρεούμεθα να μιλήσουμε. Θα καθίσουμε κάτω και θα συζητήσουμε βάσει της εντολής που θα έχει δώσει το εκλογικό σώμα για το τι πρέπει να γίνει…» λέει ο κ. Καρατζαφέρης.

Απαντώντας σε ερώτηση αν έχει επαφές με βουλευτές της ΝΔ και αν θα υπάρξουν μετακινήσεις από τη ΝΔ προς το ΛΑΟΣ, απαντάει καταφατικά: «Σαφέστατα, τον τελευταίο καιρό έχουν πυκνώσει οι επαφές και οι συναντήσεις μας με βουλευτές της ΝΔ, αλλά και με προβεβλημένα στελέχη, τα οποία καταγράφουν μία αγωνία. Ξέρουν ότι από 151 βουλευτές στις επόμενες εκλογές θα είναι μεταξύ 85 και 90, εάν όντως πραγματοποιηθούν όσα λένε τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων… Πολλοί είναι εκείνοι που μου λένε να πειστώ να στηρίξω ένα σχήμα ΝΔ-ΛΑΟΣ, τους είπα ότι αυτό σήμερα δεν φτάνει, δεν είναι αρκετό μέσα εις την κρίση… Ξέρουν ότι η κυβέρνησή τους δεν υπάρχει μιλούν για το «πότε ο ασθενής που είναι σε κώμα θα πεθάνει, και σκέφτονται τα της κληρονομιάς…» συνεχίζει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Ο κ. Καρατζαφέρης δηλώνει ότι θα είναι αρκετά τα ονόματα από τη ΝΔ που θα βρεθούν στις λίστες του ΛΑΟΣ, όχι όμως βουλευτές, αλλά νομάρχες και πρόσωπα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ "ΒΑΠΟΡΑΚΙ" ΤΩΝ "ΝΤΑΒΑΔΩΝ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Θέλει να στείλει την τηλεπαρουσιάστρια στην ευρωβουλή, ο Καρατζαφέρης



Γ. Καρατζαφέρης: θα συνεργαστώ ακόμη και με το ΠΑΣΟΚ

Σε κυβέρνηση "εθνικής ενότητας" επιμμένει ο Γ.Καρατζαφέρης

http://www.paraskhnio.gr/modules/news/article.php?storyid=1224

Ομιλος προβληματισμού... προβληματίζει τη ΝΔ

Η κωλοτούμπα της κωλοτούμπας

http://www.citypress.gr/freesunday/PDF/31/04.pdf

http://www.citypress.gr/freesunday/PDF/31/06.pdf

Με όλα πάει ο «μαϊντανός».Μόνο που δεν απάντησε για τους «υπαλλήλους» της Ε.Ε. Πόσοι και ποιοι είναι; τι προσόντα έχουν; και πόσα παίρνουν; Εκεί είναι το «ζουμί» Το θέμα «παραβρώμισε», και άρχισε να μυρίζει πολιτικο «σκάνδαλο». Ας αφήσει τις μπουρδολογίες «παίζω» με όλους, γιατί δεν «παίζει» με κανένα. Άμα τους πεις Καρατζαφέρης βγάζουν «φούσκες».Εξάλλου ποιος θα ήθελε σχέσεις με ένα πολιτικό σαλταδόρο? Εδώ άρχισαν να μην τον θέλουν ούτε στο κόμμα του. Απλά περιμένουν την «πτώση» του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...