Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Έπιασαν «κοροΐδο», τα «λαμόγια» του Παρνασσού.



Σκάνδαλο πολλών εκατομμυρίων ευρώ στον Παρνασσό

Πανικός, εκνευρισμός και αγανάκτηση εδώ και μερικές εβδομάδες επικρατεί στις παρέες των εφοπλιστών, επιχειρηματιών, βιομήχανων ακόμη και μεγαλοδημοσιογράφων οι οποίοι συνηθίζουν να συχνάζουν στον Παρνασσό . Οι "ισχυροί" του χρήματος είναι υποχρεωμένοι να κυκλοφορούν με τις Ρόμπες τους στα...χιόνια. Όχι δεν πρόκειται για νέα μόδα ή για κάποιο νέο trend στο Βουνό.
Η υπόθεση μόνο γέλιο δεν προκαλεί αφού οι εργολάβοι Ι. και Τ. Π. που ανέλαβαν να κατασκευάσουν τις πολυτελείς οικείες τους έναντι πολλών εκατομμυρίων ευρώ, δημιούργησαν τελικά ένα συγκρότημα κατοικιών για κλάματα. Τι και αν μέσω των προγραμμάτων του ΟΕΚ το συγκεκριμένο γραφείο με έδρα τα Βόρεια Προάστια έχτισε 25 Σαλέ αξίας μέχρι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ το καθένα; Στα σαλόνια των ισχυρών είναι πιο πιθανό να βρεις ποντίκια και νερό από την υγρασία, αφού σχεδόν όλα διαθέτουν τη νέα τεχνολογία "Ταβάνι σιντριβάνι".

Η εξαφάνιση των κατασκευαστών

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω; Ο Κατασκευαστής να έχει εξαφανιστεί παρά τις συνεχείς εκκλήσεις των πελατών του να διορθώσει τις βλάβες, τα συνεργεία να παραμένουν απλήρωτα-για να καταλάβετε μόνο στον υδραυλικό οι οφειλές αγγίζουν τα 130.000 ευρώ- και οι ιδιοκτήτες να αναζητούν ζεστό νερό για μπάνιο από τους ισχυρούς κατά τα άλλα γείτονές τους. Το θέμα αναμένεται να φτάσει στις αίθουσες των δικαστηρίων σύντομα καθώς οι πελάτες του κατασκευαστή του «γλυκού νερού» μόνο τυχαίοι δεν είναι. Αφήστε που ανάμεσα τους είναι δύο διαφημιστές, εφοπλιστές αλλά και μεγαλοδημοσιογράφος του MEGA, που ήδη έχει προσφύγει στον δικηγόρο του για τα περαιτέρω. http://www.kolonaki-press.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...