Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Παραιτήθηκαν οι συνήγοροι των πέντε.


Την παραίτησή τους υπέβαλλαν από συνήγοροι υπεράσπισης των πέντε κατηγορούμενων για την απόδραση των Β. Παλαιοκώστα και Αλκέτ Ριζάι, οι δικηγόροι Δημήτρης Τσοβόλας και Γιώργος Καρατζογιάννης, καταγγέλλοντας «στημένη δίκη», «στημένο κατηγορητήριο», αλλά και «πολιτικές παρεμβάσεις».

Σήμερα συνεχίζεται η δίκη των τριών σωφρονιστικών υπαλλήλων, του εξωτερικού φρουρού και του πιλότου, οι οποίοι κατηγορούνται για συμμετοχή από πρόθεση στην απόδραση ενώ την Παρασκευή θα τοποθετηθεί νέος διευθυντής στις φυλακές Κορυδαλλού μετά τη σχετική γνωμοδότηση του αρμοδίου υπηρεσιακού συμβουλίου.

Σημειώνεται επίσης ότι σε με ανακοίνωσή του, το υπουργείο Δικαιοσύνης χθες διέψευσε ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού, σύμφωνα με το οποίο διευθυντής των φυλακών Κορυδαλλού ανέλαβε ο Ιωάννης Ανέστης, ο οποίος σήμερα είναι προϊστάμενος τμήματος γραμματείας του εν λόγω σωφρονιστικού καταστήματος.

Όπως αναφέρεται στο κείμενο της ανακοίνωσης, ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Δένδιας δεν έχει υπογράψει σχετική απόφαση για την τοποθέτηση νέου διευθυντή στις φυλακές Κορυδαλλού.

Στην ίδια ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι ο νέος διευθυντής στις φυλακές Κορυδαλλού θα τοποθετηθεί τν ερχόμενη Παρασκευή, 27/2/2009, αφού προηγηθεί σχετική γνωμοδότηση του αρμοδίου υπηρεσιακού συμβουλίου

Παραιτήσεις συνηγόρων των 5 κατηγορούμενων της δίκης Παλαιοκώστα

Παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη βλέπει η αντιπολίτευση

Παραιτήθηκαν οι συνήγοροι των πέντε

Ένταση στη δίκη των πέντε κατηγορούμενων για την απόδραση

Η αιώνια δεξιά. Μανούλα στις «στημένες» δικές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...