Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ- ΚΥΡΙΑΚΟΥ- ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ- ΠΑΣΟΚ και ΕΟΕ


Σχόλιο από το ίχνος

Για να λυθούν μερικές «απορίες» του τρωκτικού λέμε τα εξής. Μην ξεχνάμε ότι η μπουμπουκα δουλεύει στον Αντέννα (ΚΥΡΙΑΚΟΥ) Μην ξεχνάμε ότι στο ίδιο κανάλι είναι και ο αδελφός του βοριδη. Μην ξεχνάμε ότι η συμφωνία για την στιγμή της αλήθειας έγινε στο Πεκίνο «παρουσία» του τέως, του Κυριακού του Άδωνη της μπουμπουκας, της Ντόρας κ.λ.π. Μην ξεχνάμε ότι οι βοριδηδες είναι βασιλικοί, το ίδιο και ο Κυριακού, και της «καλές» σχέσεις τέως - μητσοτακεικου από την εποχή της αποστασίας. Μην ξεχάσω την «έντονη» παρουσία του τέως στο Πεκίνο με την «έμμεση» συνέργεια της Ντόρας. «Αγαπημένο» παιδί έγινε απότομα και ο Καρατζαφέρης που έχει «φροντίσει» να χρήσει σώνει και καλά διάδοχο αδιαμφισβήτητη την «κόρη» στην Ν.Δ και ας «δουλεύει» τον Αβραμο. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα του να το λέει και να το ξαναλέει. Ήταν για να «βολευτεί» η ζωηρού, ανεξάρτητα αν αυτή τον «έφτυσε» μόλις «τακτοποιήθηκε». ΡΗΞΗ και ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Ποιος έδωσε τα στοιχεία για τον Bόλo στον Καρατζαφέρη και να «κάψει» τον κουβελο; τον μπαγάσα δεν παίζετε? «Οποία πέτρα και να σηκώσεις από κάτω θα τον βρεις». Μην ξεχνάμε ότι οι σχέσεις «αγάπης» ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ έχουν ξεκινήσει από παλιά βλέπε νομαρχιακή συνεργασία στην Κέρκυρα καθώς και σε πολλές άλλες νομαρχίες της Ελλάδος. Από τότε ο καρατζαφερης παίζει σε διπλό – τριπλό - τετραπλό ότι να είναι, ταμπλώ. Διότι είπαμε οποίος μπορεί να κόψει ψήφους από την Ν.Δ «μας κάνει». Η «αποκάλυψη» τώρα η μεγάλη είναι ότι έχει έλθει σε «συμφωνία» για μονοπρόσωπο σχεδόν ψηφοδέλτιο στο Ηράκλειο της Κρήτης με υποψήφιο πασοκατζή. (Η συμφωνία «κλείστηκε» σε εστιατόριο της Νέας Σμύρνης) εκεί θα γελάσει πολύς κόσμος και ειδικά τα τοπικά στελέχη που έχει «φροντίσει» να μην «υπάρχουν». Όσο για την σχέση του με τον Μπόμπολα είναι σχέση «νεροκουβαλητή». Απλώς του πετά αυτός κανένα «ξεροκόμματο» και τον κάνει χρήση γιατί όπως και να το κάνουμε τα μεγέθη είναι «άνισα». Ο Μπόμπολας είναι…. Μπόμπολας. Αλήθεια τι γίνετε με τις «παλιές» καταγγελίες του μεγάλου πολιτικού άνδρα για αεροδρόμιο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ κ.α πάνε αυτά; Σήμερα μάθαμε παραιτήθηκε (έχουμε την παραίτηση του) άλλο ένα πρωτοκλασάτο στέλεχος του από αγανάκτηση για όσα κάνει και περιμένουμε ίσως απόψε να ανακοινώσει τους «λόγους». Εάν θελήσει να «μιλήσει» Μάλλον Θα πέσουν πάλι ταβάνια (γιατί γνωρίζει παρά πολλά).Ως πρώτη γεύση; Ποιος πλήρωσε την προεκλογική πανάκριβη πανελλαδική καμπανια με αφίσες του ΛΑΟΣ; έχουν κοπεί τιμολόγια; Σε ποιο όνομα;

Από το τρωκτικό

Για πρώτη φορά στην ιστορία των δύο κομμάτων το ΠΑΣΟΚ συνεργάζεται με το ΛΑΟΣ! Μέχρι εκεί έφθασε ο Γιώργος Παπανδρέου να συνεργαστεί με τον Καρατζαφέρη για την ΕΟΕ! Τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και το ΛΑΟΣ προτείνουν για πρόεδρο τον Μίνωα Κυριακού. Και αν θυμάστε καλά το θέμα με τον Κούβελο στον Βόλο το έβγαλε στον ΑΝΤ1 ο Καρατζαφέρης! Ο Φυσετζίδης και ο Ουίλς έχουν φύγει από την Ν.Δ. και... ανήκουν στον ΛΑΟΣ. Στηρίζουν και οι δύο τον Μίνωα Κυριακού και ανήκουν στον σκληρό πυρήνα του. Από εκεί και πέρα να δούμε τι άλλο θα...δούμε
Πάντως ο Παπανδρέου πρέπει να έχει μεγάλη ανάγκη τον ΑΝΤ1Η πρώτη συνεργασία ΠΑΣΟΚ με το ΛΑΟΣ!

Οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι και οι εκδότες γελοιοποιούν τα έντυπα τους και γιαυτό η πτώση είναι κατακόρυφη. Βγαίνει χθες το "Έθνος" και καταγγέλλει ότι ο Σ. Καπράλος πάει για πρόεδρος της ΕΟΕ και η επιτροπή με την στήριξη της κυβέρνησης πάει να πολιτικοποιηθεί! Και ο άνθρωπος που έχει την υπογραφή στην σελίδα είναι γραφείο τύπου της ΕΟΕ (Τ.Παπαχρήστου) στη θητεία του Κυριακού! Προσέξτε τώρα ο ...γίγας Μπόμπολας τι κάνει. Λέει για...πολιτικοποίηση των εκλογών και την ίδια ώρα το ΠΑΣΟΚ βγαίνει και στηρίζει ανοιχτά τον Κυριακού! Με συγκέντρωση που έκανε ο τομέας και όχι οι ομοσπονδίες όπως έγινε με Κούβελο και Καπράλο! Και δεν λέει κουβέντα ο Μπόμπολας και το "'Έθνος" για πολιτικοποίηση. Και καλά ρε 'Άκτωρα' ποιος σου είπε ότι εμείς εδώ στα blog μασάμε κουτόχορτα. Δεν τρώμε ότι μας προσφέρετε. Εσείς φάτε τα και καλή χώνεψη. Πως μας δουλεύει έτσι το "'Εθνος" του Μπόμπολα;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ….ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΡΟΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΒΑ(Λ)ΤΟΠΕΔΙΟΥ
-Στην αναβληθείσα για την 31 Μαρτίου 2009, πολύκροτης δίκης, που θα εκδικαζόταν στο Τριμελές Εφετείο Ροδόπης, ο Ηγούμενος Εφραίμ ως συνήθως δεν παρουσιάσθηκε στο ακροατήριο, και για άλλη μία φορά, διαπιστώθηκε η προσβλητική συμπεριφορά του έναντι των νομοθετημένων θεσμών της Ελληνικής Δικαιοσύνης.
-Επίσης δεν παρουσιάσθηκε και η κατηγορουμένη δικαστικός κ. Μαρία Ψάλτη, η οποία δήλωσε ασθένεια, μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της κ. Αναγνωστόπουλου. Με αποτέλεσμα η πρόεδρος του δικαστηρίου να ανακοινώσει την αναβολή της δίκης για την 31 Μαρτίου 2009.
-Σύμφωνα με τον έγκριτο νομικό και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, κ. Γιώργο Πεταλωτή, ο οποίος έδωσε το παρόν από το πρωϊ στο Δικαστήριο, δήλωσε για την κατηγορούμενη κ. Μαρία Ψάλτη: «Όταν ένας δικαστής κατηγορείται για κάποιο σοβαρό αδίκημα θα έπρεπε τουλάχιστον να τίθεται σε διαθεσιμότητα».
Μετά την ανακοίνωση της απόφασης της κ. Προέδρου, για την αναβολή της δίκης, ο έγκριτος νομικός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κ. Γιώργος Πεταλωτής, δήλωσε και τόνισε ιδιαίτερα σχολιάζοντας την απρόσμενη απόφαση, ότι η απόφαση βρίσκεται στα όρια της παραγραφής, και τούτο προκύπτει, και δικαιολόγησε τους λόγους του κινδύνου παραγραφής, λέγοντας ότι αν δεν δικαστεί η απόφαση την 31 Μαρτίου τότε θα επέλθει το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον ηγούμενο Εφραίμ και τους συγκατηγορούμενος του!!!!!
-Ο δικηγόρος και πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης κ. Θανάσης Ξυνίδης και μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση του Βα(λ)τοπεδίου δήλωσε: «Εκείνο που έχει μόνο σαν ηθική ικανοποίηση, ήταν να φανεί το παράλογο της διαδικασίας που ακολουθήθηκε τον Νοέμβριο του 2003».
-Ο κ. Θανάσης Ξυνίδης για την υπόθεση μίλησε για το νομικό μέρος που επικαλέστηκαν οι μοναχοί , μέσω των δικηγόρων τους, για να καταφέρουν να πάρουν την πολυπόθητη για τους κατηγορούμενος αναβολή. Επίσης σχολιάζοντας την υπόθεση είπε ότι είναι μια απίθανη υπόθεση η οποία δεν έχει καταγραφεί ποτέ στα χρονικά της χώρας.
Ο Συνήγορος υπεράσπισης του Βα(λ)τοπεδίου, κ. Γιαλάογλου, (γνωστός από την υπόθεση ανταλλαγής ακινήτων φιλέτα στο κέντρο της Ξάνθης της ΚΕΔ, με ακίνητα εκτός της οικιστικής ζώνης του κέντρου της πόλης πολύ μικρότερης αξίας, της οικογένειας του πρώην υπουργού κ. Ευάγγελου Βενιζέλου), δήλωσε: Το θέμα είναι όπως ακριβώς εξετέθη πρίν, η υπόθεση θα δικαστεί σε πολύ χρονικό μικρό διάστημα. Δεν υπάρχουν άλλα ζητήματα να τρέχουν. Είναι μια υπόθεση που ακολουθεί τον δρόμο της και η δικαιοσύνη ακολουθεί τον δρόμο της. Εμείς πιστεύουμε ακράδαντα ότι όλα αυτά θα εξελιχθούν όπως πρέπει.
Και εμείς οι Ρωμιόγυφτοι “Los decamisados” με την πίστη που έχουμε στο Άγιο Γεώργιο και με την βοήθειά του προβλέψαμε την έκβαση της υπόθεσης και τα τερτίπια του Ηγούμενου Εφραίμ με το παρακάτω προχθεσινό μας σχόλιο.
ΑΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ, ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
Θα είχε πάει επειδή άκουσε τον Πατέρα του, και όχι τους δικηγόρους του
θα είχε ζητήσει από τον Πέτρο να "βάλει το μαχαίρι στη θήκη", αντί να απειλεί με προσφυγές στο Συμβούλιο της Επικρατείας
θα είχε πάει χωρίς τη συνοδεία των "φουσκωτών" Πέτρου, Ιάκωβου, Ιωάννη
θα είχε πάει με τα πόδια και όχι με τη λιμουζίνα
θα είχε απαντήσει στους ερωτώντες βουλευτές: "ήρθα στον κόσμο για να μαρτυρήσω την αλήθεια", αντί να καταθέσει υπόμνημα
θα είχε σταθεί χωρίς φόβο απέναντι στα μέλη της Επιτροπής, αντί να τρέμει να ανοίξει το στόμα του
θα είχε απαντήσει: "στα κρυφά δεν είπα τίποτα", όταν θα τον ρωτούσαν οι βουλευτές για τα έργα του
θα είχε συγχωρέσει τους διώκτες του με το "Πάτερ άφες αυτοίς", αντί να τους αποκαλεί "αλειτούργητους, αλιβάνιστους και εγωιστές".
Όμως τι λέμε; Υπάρχει ποτέ περίπτωση ο Χριστός να βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για «30 αργύρια»; Θυσιάστηκε στο Σταυρό του Μαρτυρίου, για να σώσει την ανθρωπότητα.

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΡΟΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΔΙΚΗΣ
-Παρών στην δίκη, ήταν ο οικονομικός σύμβουλος του μεγαλομετόχου
των ιερών χρηματοπιστωτικών υποθέσεων του Ηγούμενου Εφραίμ ο μοναχός Αρσένιος, καθώς άγνωστοι για μας μάρτυρες υπεράσπισης, (φάτσες παράξενες), η είσοδός τους στο δικαστικό μέγαρο έγινε με άκρα μυστικότητα, και συνοδευόταν από άνδρες ιδιωτικής εταιρίας Security. Η έξοδος τους από την αίθουσα του δικαστηρίου, μετά το τέλος της «δίκης», επίσης έγινε με ασφάλεια, και μυστικότητα, που θυμίζει τα μέτρα ασφαλείας του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ κ. Bus!!!!
-Ο περιβάλλων χώρος, και οι αίθουσες των δικαστηρίων φυλασσόταν, από αστυνομικούς ένστολους και με πολιτική περιβολή, οι φουσκωτοί Security, κυριολεκτικά αλώνιζαν, ήταν πανταχού παρόντες, Guadanamo θύμιζαν αυτές οι εικόνες, λές και προστάτευαν τα «λουλούδια στο Περιβόλι της Παναγιας».
Στην χθεσινή δίκη του Βα(λ)τοπεδιου, δεν συμμετείχαν, ο παπά-τοπογράφος
κ. Δημήτριος Βασιλειάδης, και ο δικηγόρος κ. Ζαφείριος Μέκος , λέγεται ότι τον κ. Μέκο αντικατέστησε ο κ. Καμαράκης γνωστός ως χρηματίσας πρόεδρος του Πανθρακικού κατά την στρατιωτική επταετία, διορισθείς από το τότε καθεστώς.
Παρόν στη δίκη ήταν και ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Παυλίδης και συνοδευόταν από την Μουσουλμάνα υποψήφια Νομάρχη υποστηριζόμενη από το ΠΑΣΟΚ, κ. Γκιούλμπεάζ Καραχασάν. Εσύ «Αλλάχ και εγώ Θεό», αληθινά σας λέμε, ήταν η καλύτερη και ομορφότερη σκηνή, μέσα στην αίθουσα των δικαστηρίων.
«Μαζί αγωνίζονται οι δύο πολιτικοί της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, για τα δίκαια των κατοίκων του Νομού τους».Παρών ήταν και ο δήμαρχος Σαπών κ. Πιλιλίτσης
Τον όλο συντονισμό των μαρτύρων, των ιερομόναχων, των Security και των διαβόλων και των τριβόλων, είχαν ο δημοσιογράφος του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας, και ανταποκριτής της ΕΤ3, κ. Πετρακόπουλος, και ο σύζυγος της δημοσιογράφου της TV Ροδόπη κ. Θεολόγη, αγνώστων λοιπών στοιχείων.
Απών από την αίθουσα, του δικαστηρίου ο «ποιών την Βιστωνίδια Νήσσαν» Νομάρχης Ροδόπης κ. Άρης Γιαννακίδης. Εκτός και αν βρισκόταν σε κάποια αίθουσα των δικαστηρίων, και έδινε εντολές, για όλα είναι άξιος. Ίσως να φοβήθηκε, γιατί είχαν γνωριμίες από παλιά.
-Γιατί αν ψάξετε το αρχείο της τοπικής Εφημερίδας «Θρακική γή», στο φύλλο της 25ης Σεπτεμβρίου του 2003, θα διαβάσετε και θα δείτε φωτογραφίες, από την συνάντηση του Νομάρχη κ. Γιαννακίδη, με τον ηγούμενο Εφραίμ,τον μοναχό Αρσένιο τον παπα-τοπογράφο κ. Δημήτριο Βασιλειάδη ως εκπρόσωπο του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Δαμασκηνού, ο τότε Δήμαρχος Ιάσμου κ. Καζάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Αιγείρου κ. Τσατσαρίδης, ο τότε Πρόεδρος του Ν.Σ. Ροδόπης κ. Πεταλωτής, Ο τότε Δ/ντής Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ερελιάδης και ο Νομαρχιακός Συμβουλος αρμόδιος τότε για θέματα τουρισμού κ. Κώστας Λιούρτας.
Στο δικαστήριο που έγινε το 2003, ενώπιον των δικαστών και του ακροατηρίου ο Νομάρχης κ. Άρης Γιαννακίδης παριστάνοντας τον Τσακιτζή:
-Δήλωσε ότι αν πειραχθεί ένα στρέμμα γης θα παραιτηθεί του αξιώματός του, το ίδιο δήλωσε και ο τότε Πρόεδρος κ. Πεταλωτής, οι Δήμαρχοι κ. Β. Λίτσος και Ιάσμου κ. Σ. Καζάκης, ο τότε Γραμματέας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ κ. Πετρίδης και ο τότε Πρόεδρος της ΕΑΣ Ροδόπης κ. Δ. Μαρουφίδης.
Δεν «πειράχθηκαν», μόνο ένα στρέμμα γης, αλλά «πειράχθηκαν», 24000 στρέμματα γόνιμης γης, και ακόμη παραιτείται, ο Νομάρχης κ. Γιαννακίδης.
Ο «μπαγαμπόντης» Νομάρχης κ. Γιαννακίδης, άλλα έλεγε ενώπιον των συνεργατών του, και άλλα συζητούσε κατ’ ιδίαν με τους Βα(λ)τοπεδινούς, παλιά του τέχνη κόσκινο. Και για αυτό συνέταξαν και την «απόρρητη» μελέτη τουριστικής ανάπτυξης, και ζητούσαν την αλλαγή των όρων δόμησης της παραλίμνιας περιοχής της Βιστωνίδας. Μεγάλες Ιερές Μπίζνες, αλλά………….
Με την χθεσινή στάση ρήξης με το κατεστημένο, του βουλευτή κ. Γιώργου Πεταλωτή, διαπιστώσαμε, αν και Ρωμιόγυφτοι οι “Los Decamisados”, ότι ο Γιώργος της Κλεοπάτρας, δεν είχε γνώση των κρυφών συμφωνιών και παζαριών του κ. Γιαννακίδη, όπως και αρκετοί άλλοι γνήσιοι δημοκράτες θεσμικοί, πλήν εξαιρέσεων, τα νεώτερα θα γίνουν γνωστά, αν και όταν το αποφασίσουμε. Προς το παρόν σας αποχαιρετούμε, καλή αντάμωση, με τις Ρωμιογυφτοπούλες γυναικούλες μας, παίρνουμε τα τσαντίρια μας τα τζουτζουκλάρια μας και τα δίτροχα γαϊδουράμαξά μας, και πάμε στην απελευθερωμένη Ουρανούπολη, να κατασκηνώσουμε και να εξομολογηθούμε στον Άγιο Γεώργιό μας, για τα Βα(λ)τοπεδινά αμαρτήματά μας.
ΑΠΟΝΤΕΣ: ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΣΟΚ,
ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ, ΟΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ,
Η ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ,κ.λ.π.
Emilio Salvatore e Dolores Ibaruri (Pasionaria)-
Laternatzi Sefer usta –dansor Kara Fatme

ΣΣ. Πάμε για εξομολόγηση, τέρμα οι χοροί και τα πανηγύρια, τις απόκριες θα σας καλέσουμε στο Ρωμιογύφτικο καρναβάλι, έ να δείτε γλέντια και χοροί.
Ο Bolamos

ΣΣ. Στο παρακάτο σχόλιο ανωνύμου, σε εμάς γνωστού σχολιαστού της παρέας των πολιτιφυλάκων και των πραιτωριανών του ηγούμενου Εφραίμ, που αναρτήθηκε στο blog makelio ρωτάμε και ζητούμε μια απάντηση απλή και πατριωτική:
Αν γνωρίζουν, κατά την εισβολή των Τουρκικών στρατευμάτων στην μαρτυρική Κύπρο, ο Ηγούμενος Εφραίμ κατά κόσμο Βασίλειος Κουτσός ή «Topal» στην καθημελουμένη, υπερασπίσθηκε τα πάτρια εδάφη, ή πρόσφερε έστω ένα ποτήρι νερό σε τραυματία Κύπριο, σε Έλληνα σε Τούρκοκύπριο πάσχοντα, ακόμη και σε Τούρκο τραυματία εισβολέα στρατιώτη.
Εκτός και αν σπούδαζε εκείνη την αποφράδα εποχή, όπως δήλωσε περιπαικτικά σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος. Ή ακόμη αν γνωρίζουν, κάποια συνεργασία με τον αρχιπραξικοπηματία Ιωαννίδη, ή τον εγκάθετο Πρόεδρο Σαμψών!!!

«ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;
ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΘΡΑΚΗ;
KAI TI MAΣ ΛΕΝ?
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ...ΜΠΛΑ,ΜΠΛΑ,ΜΠΛΑ

ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ:
''Ακόμη τον μαρμαρωμένο βασιλιά ψάχνουμε, «πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα είναι».
Οι λεγόμενοι, θρησκόληπτοι χριστιανοί, οι πολιτοφύλακες του περασμένου Δεκέμβρη, οι νεορθόδοξοι και τα λοιπά γνωστά και μη εξαιρετέα ακροδεξιά μιάσματα, που αυτοπαρουσιάζονται ως υπέρ-πατριώτες και υπερασπιστές των «πατρίων εδαφών» και της Ορθοδοξίας, ποτέ δεν υπερασπίσθηκαν τα δίκαια των ταλαιπωρημένων προσφύγων αγροτών!!!!!!''

ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΤΑΤΖΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;
ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΜΑΚΟΥΣ;
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ...
ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ;
ΜΟΥΓΚΑ.
ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ.
Αναρτήθηκε από ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ στις 2/03/2009 12:32:00 μμ 0 σχόλια

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΠΑΝΟΠΛΙΑ...
ΟΣΑ "ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ" (δήθεν) ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ., ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ (ποιοτικά) ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ.
Ο ΛΑ.Ο.Σ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ. ΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΛΤΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ...
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ...
ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...