Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙKΕΣ «ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ»


Οχι και χαράτσι 5.000 ευρώ... για τους υπαίθριους χώρους

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε του ΛΑΟΣ,
θα περιμέναμε από σας να είστε πολύ προσεκτικός σε αυτά που λέτε δημόσια και γι΄αυτό όλοι στην οικογένειά μου σοκαριστήκαμε όταν σας ακούσαμε να προτείνετε χαράτσι 5000 ευρώ για τη νομιμοποίηση των ημιυπαίθριων χώρων. Ελπίζω να ήταν φραστικό λάθος, να θέλατε δηλαδή να πείτε 500 ευρώ και όχι 5000 ευρώ. Γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να μας πείτε πως και που να τα βρούμε τόσα πολλά χρήματα. Στην κυβέρνηση είπατε που να βρει χρήματα. Πείτε και σε μας λοιπόν. Όταν υπάρχουν...
τόσοι άνεργοι, χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι που μετά δυσκολίας τα βγάζουν πέρα πώς μπορείτε εσείς να προτείνετε ένα τέτοιο δυσβάσταχτο μέτρο; Πιστεύετε κι εσείς και οι συνεργάτες σας ότι τέτοιες ενέργειες αναδεικνύουν το φιλολαϊκό σας προφίλ; Μάλλον το ζημιώνουν!
Τέλος, θα έπρεπε, ως αρχηγός κόμματος, να είστε πιο ενημερωμένος όταν μιλάτε για τέτοια θέματα. Τι εννοώ; Ότι τα τελευταία χρόνια ήδη οι αγοραστές ακινήτων στην εφορία πληρώνουν συμπληρωματικό φόρο 1000 ευρώ για τουλάχιστον έναν ημιυπαίθριο 10 τ.μ.
Παρακαλώ πολύ, για την αποκατάσταση του δικαίου, να ανακαλέσετε δημόσια την πρότασή σας για την εφαρμογή ενός τέτοιου μέτρου.

Από την Ε. Ανδριακοπούλου http://press-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...