Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Άμα νομίζετε ρε προδότες, ότι θα κάνετε πολιτική χούντα είστε γελασμένοι



Επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα μεταξύ διαδηλωτών και των δυνάμεων των ΜΑΤ στο Σύνταγμα, οι οποίοι έχουν κάνει εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων. Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 21:00, μετά την ολοκλήρωση της διαμαρτυρίας ενάντια στα μέτρα έξω από το κοινοβούλιο. Ο μεγαλύτερος όγκος των διαδηλωτών είχε αποχωρήσει και στο σημείο είχαν μείνει περίπου 1.000 άτομα. Η αστυνομία έκανε χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης και χημικών, απωθώντας τους διαδηλωτές προς την Πανεπιστημίου και την κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος. Από την πλευρά των συγκεντρωμένων πετάχτηκαν μπουκάλια με νερό προς τους αστυνομικούς. Σημειώθηκαν συμπλοκές και η πορεία διαλύθηκε. Επίθεση των ΜΑΤ με χημικά κατά των διαδηλωτών για να μην δουν τους προδότες βουλευτές που αποχωρούν από τη βουλή με τα πολυτελή αυτοκίνητα τους. Μαζική ρίψη δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης ενώ γίνονται και μαζικές προσαγωγές πολιτών... Αυτή τη στιγμή επιχείρησαν και πάλι οι διαδηλωτές να μπουν μέσα στη Βουλή! Γίνονται συγκρούσεις σώμα με σώμα, ενώ οι άνδρες των ΜΑΤ κάνουν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων!! η ειρηνική συγκέντρωση χτυπήθηκε από πολλές διμοιρίες των ΜΑΤ ενώ παντού στη περιοχή υπάρχουν ασφαλίτες που τραμπουκιζουν κόσμο.
Μόλις αποχώρησε από το σημείο η ομάδα Δέλτα κάτω από ισχυρές αποδοκιμασίες και ειρωνικά χειροκροτήματα. Σύμφωνα με πληροφορία που έρχεται από μέλος του ΣΧΣ που είναι αποκλεισμένο στο Σύνταγμα μαζί με πολύ κόσμο έχουν χτυπήσει μια 60χρονη γυναίκα χωρίς κανένα απολύτως λόγο. Σε όλη τη περιοχή κόσμος από τη συγκέντρωση αλλά και περαστικοί αποδοκιμάζουν όσο μπορούν τις δυνάμεις της χούντας του ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ . Άλλος κόσμος τράπηκε σε φυγή με μαζική έφοδο των ΜΑτ προς τη Σταδίου και την Ερμού. Από την αρχή της επιχείρησης “καθαρίσματος ” της Βουλής για να φύγουν οι προδότες , οι άντρες των ΜΑΤ έκαναν επέλαση χτυπώντας τις ασπίδες με βήμα. Πως ονομάζεται το πολίτευμα που κτυπάει ειρηνικές πορείες?" σοσια-ληστικη ΧΟΥΝΤΑ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ ΣΕ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΚΥΡΙΟΙ.ΑΙΣΧΟΣ!ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Είσαστε πολύ αφελείς να νομίζετε πως θα σταματήσετε το ποτάμι της φτώχιας και της εξαθλίωσης με κατασταλτικά μέτρα; Φωτιά και τσεκούρι θα πέσει παν-ηλίθιοι στα κεφάλια σας δεν το καταλαβαίνεται . Αφήστε τον ειρηνικό κόσμο να διαδηλώσει και να εκφράσει την διαφωνία του και κοιτάξτε να βρείτε τους -δολοφόνους - συνεργούς σας αθώων που τους καλύπτεται. πριν είναι αργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...