Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Μεγαλύτερη πολιτική μαλακία, έχετε ακούσει από αυτή;


Σοβαρά ρε πατριωταρά ΣΑΜΑΡΑ; έκανες τέτοια ενέργεια ; κάλεσες την κυβέρνηση να δει το θέμα; Άντε ρε πάτε να γ@μηθήτε όλοι που μας δουλεύεται και από πάνω. Και ξανά-μανά να πάτε να γ@μηθήτε, που έχετε αφήσει όλοι τους θρακιώτες απροστάτευτους στους πάσης φύσεως τούρκους πράκτορες-προβοκάτορες και όλο το κακό συναπάντημα, που θα μας πεις ότι καλείς τον προδότη –ξεπουλητή Γιωργάκη, να επιλειφθεί του θέματος. Πάλι καλά που δεν είπες να το αναλάβει ο… Πάγκαλος ,με την.. Ντόρα. Το μόνο που πραγματικά σας ενδιαφέρει παλιοκουφάλες είναι η περιοχή πέριξ του… Κολωνακίου.

Ρεπορτάζ:

Από το Γραφείο Τύπου της Ν. Δ., σχετικά με την αναφορά της περιοχής της Δυτικής Θράκης από το διαδικτυακό ιστότοπο Google Earth ως «Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης», εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι στο διαδικτυακό ιστότοπο Google Earth , όπου αναρτώνται παγκόσμιοι χάρτες, η γεωγραφική περιοχή της Δυτικής Θράκης, τμήμα της ευρύτερης Ελληνικής Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, αναφέρεται ως «Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης».
Δηλαδή ως ανεξάρτητο κράτος ή αυτόνομη περιοχή!
Καλούμε την Κυβέρνηση και ειδικότερα το αρμόδιο Υπουργείο Εξωτερικών να προβεί σε άμεσες ενέργειες, ώστε να αποκατασταθεί η επίσημη ονομασία της περιοχής αυτής της Ελληνικής επικράτειας και να διερευνήσει ποιοί και με ποια στόχευση είναι υπεύθυνοι για την κατάφωρη αυτή διαστρέβλωση της αλήθειας, που αποτελεί ευθεία απειλή στην εδαφική κυριαρχία και ακεραιότητα της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Η Νέα Δημοκρατία θα παρακολουθεί το θέμα από κοντά».( Σ.Σ Μέχρις ότου γίνει τουρκική)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...