Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Πάλι έκαναν μπουρδέλο.. το… μπουρδέλο του ΛΑ.Ο.Σ στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ


Κανονικά θα έπρεπε να πετάξουν και μερικά προφυλακτικά στο ΛΑΟΣ για να προστατευτούν από το γ@μίσι που τους έχει κάνει η ΝΤΟΡΑ .Το να τους πετάξουν αυγά δεν τους νοιάζει διότι είναι μαθημένοι.

Ένταση κι επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι στο τέλος της πορείας διαμαρτυρίας στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Η πορεία διαμαρτυρίας κατέληξε στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, όπου συνεδρίαζε το συντονιστικό όργανο των φοιτητών, προκειμένου να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις, όταν ομάδα που ανήκει στο λεγόμενο αντιεξουσιαστικό χώρο, διέκρινε στο ύψος του πάρκου Γεωργιάδη, μία διμοιρία των ΜΑΤ, που βρισκόταν σε επιφυλακή.

Ξεκίνησε ένας πετροπόλεμος εκ μέρους των φοιτητών προς τους άνδρες των ΜΑΤ, οι άνδρες κατευθύνθηκαν προς το μέρος τους, με αποτέλεσμα κάποιοι φοιτητές να καταλήξουν μέσα στο ΕΚΗ, όπου "ταμπουρώθηκαν", δημιουργώντας μία ασπίδα προστασίας. Οι νεαροί από το ΕΚΗ κατευθύνθηκαν κατόπιν με πορεία προς τα Λιοντάρια, ενώ στενή ήταν η επίβλεψη των ΜΑΤ.

Nωρίτερα, πορεία είχε πραγματοποιηθεί στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου από μαθητές και φοιτητές, στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου, που πριν δύο χρόνια έχασε τη ζωή του από σφαίρα αστυνομικού στα Εξάρχεια.

Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της πορείας: άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε κάδο στην πλατεία Κορνάρου, ενώ αυγά εκσφενδονίστηκαν εναντίον των μπουρδέλων του ΛΑΟΣ και του ΠΑΣΟΚ .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...