Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Γιατί δεν πρότεινε την …ΚΡΗΤΗ;


Στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών, οι Ευρωπαίοι εκεί όπου δόθηκε μια ιστορική μάχη ώστε να αποφάσισαν να δώσουν ..μόνιμη λύση στην κρίσης χρέους της χώρας μας. και ο Τζεφρυ βρέθηκε σε δύσκολη θέση.

Σύμφωνα με τη μυθιστορηματική αφήγηση, ο Πρωθυπουργός διαπίστωσε ότι οι αποφάσεις δεν τον κάλυπταν και δεν τον ενίσχυαν πολιτικά. Στο σημείο αυτό, όπως αναφέρει και το Βημα έθεσε το ερώτημα: «Δηλαδή, τι θέλετε, να πουλήσω τα νησιά ή την Πελοπόννησο;».

Ο Τζεφρυ σκέφτηκε δηλαδή να προτείνει τα νησιά και την Πελοπόννησο, ως πρώτο … ξεπούλημα της χώρας. Τα νησιά, που αποτελούν τουριστικό brand name, και συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των ξένων. Την Πελοπόννησο όμως; Γιατί δεν σκέφτηκε τη Θεσσαλία; Τη Μακεδονία; η την Κρήτη;

Η Κρήτη, υπήρξε διαχρονικά το «πράσινο νησί». Μια περιοχή… εικονικής πραγματικότητας, στην οποία επένδυσε το ΠΑΣΟΚ, ακόμη και σε βάρος της υπόλοιπης Ελλάδας. Με αποτέλεσμα, ακόμη και στις εκλογές της μεγάλης συντριβής για το Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου, τον Απρίλιο του 1990 και τον Μάρτιο του 2004, η Κρήτη «άντεξε». Και έδωσε πρωτιά στο ΠΑΣΟΚ, σε πείσμα όλης της υπόλοιπης Ελλάδας.

θα είχε ενδιαφέρον να πρότεινε ο Γιώργος Παπανδρέου να… πουλήσει την Κρήτη. Μάλλον δεν το έκανε γιατί την έχει ..υποσχεθεί στους ..εβραίους .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

να πουλησει οτι του ανηκει στο αμερικα στην πολωνια και απο οπου στο διαολο κρατει.οσο για την κρητη τα θελει το κωλαρακι των κρητων.που πας βρε καψοσηφη και δινεις σε μνημονιακο δημαρχο 72%.Ειπαμε γροθο αλλα εσεις βγαλατε και το πετσι.ΧΡΗΖΕΙ ψυχιατρικης αναλυσης το ολο θεμα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...