Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Έληξε η κατάληψη στο αεροδρόμιο ηρακλείου.


Καταλάγιασε, προσωρινά τουλάχιστον, η "καταιγίδα" , μετά και την παρέμβαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης, στρατηγού Μ. Παραβολιδάκη, ο οποίος μετέβη στο αεροδρόμιο Ηρακλείου. Ο στρατηγός ζήτησε από τους ιδιοκτήτες ταξί που βρίσκονταν μέσα στο κτίριο του αεροσταθμού να αποχωρήσουν. Ο ίδιος άναψε το "πράσινο φως" στα λεωφορεία να προσεγγίσουν το κτίριο για να αποβιβάσουν τουρίστες έξω από την αίθουσα αναχωρήσεων.

Νωρίτερα στις 12.30 είχαν σημειωθεί μικροσυμπλοκές μεταξύ αστυνομικών και ταξιτζήδων στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου μεταξύ των αστυνομικών δυνάμεων που είχαν παραταχθεί στις εισόδους του αερολιμένα και ιδιοκτητών ταξί που είχαν αποκλείσει το αεροδρόμιο. Αιτία η εισαγγελική εντολή για πάση θυσία άνοιγμα του αεροδρομίου. Οι αστυνομικοί είχαν περικυκλώσει το αεροδρόμιο και από τη λεωφ . Σενετάκη και από την είσοδο του αεροδρομίου και ωστόσο το κλίμα ήταν οξυμένο από νωρίς. Κάποια στιγμή ξέσπασαν επεισόδια μεταξύ των αστυνομικών και των ιδιοκτητών ταξί. Οι αστυνομικοί απώθησαν τους ταξιτζήδες προς τη Σενετάκη και την Αλικαρνασσό, ενώ εκατέρωθεν ανταλλάσσονταν "πυρά": πέτρες εκ μέρους των ταξιτζήδων, και καπνογόνα εκ μέρους των αστυνομικών. Εν συνεχεία παραταχθήκανε μπροστά στις εισόδους του αεροδρομίου, ενώ μικρή δύναμη παραμένει ψηλά, στο ύψος της Εθνικής Οδού. Οι ιδιοκτήτες ταξί είναι διεσπαρμένοι σε διάφορα σημεία του αεροδρομίου.

Πάντως, τα πνεύματα έχουν οξυνθεί, από χθες όταν η βλαμμένη κόρη παπά , βουλευτής, Σκραφνάκη, νομίζοντας ότι θα πάρει με αυτόν τον τρόπο ..υπουργείο επιτέθηκε στους ταξιτζήδες αποκαλώντας τους… τελειωμένους. Και ότι δεν ανέχεται να απειλείται, να βλέπει φωτογραφίες της παντού, γεγονός που προκάλεσε την μήνι των ιδιοκτητών ταξί. Όταν απειλούσε ο πάπαρδος μπαμπάς της τους ψηφοφόρους ότι θα τους αφορίσει εάν δεν την ψηφήσουν ήταν καλά;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

καλα η γυναικα αυτη παει για ρεκορ γκινες.Η βλακεια ειναι συνωνυμη και ταυτοσημη της.ειναι αυτο που λεμε παει με ολα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...