Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Να και μια σωστή πρόταση. Βγάλτε το όνομα από το…. Αεροδρόμιο, να σας δώσουμε …εθνική υπόσταση.


Την ονομασία «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» προτείνει στα Σκόπια η ΜΚΟ Διεθνής Ομάδας Κρίσεων (International Crisis Group-ICG) της οποίας είναι μέλος ο μέγας Ελληναράς John Brademas αλλά και το..Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών

Σε έκθεση που δημοσιοποίησε στην ιστοσελίδα της, η ICG προτείνει στα Σκόπια να... αποδεχθούν την πρόταση του μεσολαβητή του ΟΗΕ για την ονομασία «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» ή κάποια παρεμφερή ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό , για όλες τις διεθνείς χρήσεις. Στη συνέχεια, το ΝΑΤΟ θα πρέπει να αρχίσει τις διαδικασίες ένταξης της χώρας στους κόλπους του κάτι που θα πρέπει να κάνει και η ΕΕ.

Σύνδεσμος
Γράφει επ΄ακριβώς στην σελίδα του.

Για την επίλυση της διαφωνίας του ονόματος , υποστήριξη, καθώς και ενσωμάτωση της πΓΔΜ στην Ευρω-Ατλαντική συμμαχία.

10. Τα Σκόπια θα πρέπει να δεχτούν την πρόταση του μεσολαβητή του ΟΗΕ για τη χρήση του "Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας" ή ένα παρόμοιο τύπο με γεωγραφικό προσδιορισμό, όπως το όνομα της χώρας για όλες τις διεθνείς σκοπούς? Αμέσως μετά που θα το πράξει, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ θα πρέπει να αρχίσουν τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις.

11. Η Αθήνα θα πρέπει να αναγνωρίσει την εθνική ταυτότητα και γλώσσα του βόρειου γείτονά της ως «Μακεδόνες»? τα Σκόπια θα πρέπει να ανακαλέσουν την απόφασή τους να μετονομάσουν το αεροδρόμιο τους Μέγα Αλέξανδρο και να απέχουν από παρόμοιες κινήσεις που θα προκαλέσουν την Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...