Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Ακόμα δεν καταλάβατε ρε κοροϊδαρες τι παίζεται;


Το αδιέξοδο στο θέμα της «απελευθέρωσης» του επαγγέλματος του οδηγού ταξί και τα έκτροπα που σημειώνονται σε όλη τη χώρα, με συνέπειες στην τουριστική και στην εθνική οικονομία, οδηγεί σε μια εσκεμμένη από τον ΤΖΕΦΡΥ σύγκρουση άνευ προηγουμένου, δήθεν ακατανόητη ακόμη και από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Η αναγγελθείσα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο πρωτοβουλία της κυβέρνησης, προκειμένου να μπει ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση δεν είναι τίποτε άλλο από …ροκάνισμα χρόνου. Η εγκύκλιο του κ. Ραγκούση, με την οποία προσπαθεί με νόμους κι’ αστυνόμους να δώσει λύση στο πρόβλημα που ο ίδιος δημιούργησε, παραπέμπει για.. λύση, στους… περιφερειάρχες.
Tο σπουδαιότερο; Η εγκύκλιος εκδόθηκε από υπουργό που όταν το κόμμα του βρισκόταν στην αντιπολίτευση, βρισκόταν ο ίδιος, μαζί με τον σημερινό Πρόεδρο της κυβέρνησης, στην πρώτη γραμμή της κατάληψης των οδοστρωμάτων και των κινητοποιήσεων, όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία.
Εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, σε πολλές περιπτώσεις από τις οποίες σημειώθηκαν έκτροπα και επιθέσεις σε γραφεία βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, οργανώνονται σε όλη τη χώρα, ενώ στο παιχνίδι της αντιπαράθεσης, που τεχνηέντως κατευθύνεται από τον ίδιο τον ΤΖΕΦΡΥ , μπαίνουν και άλλοι ,ίσως μη γνωρίζοντας πως όλα αυτά τα κάνει για να καταποντιστεί η όποια οικονομική άνθηση θα υπήρχε λόγω τουρισμού, και να έρθουν οι σωτήρες-αφεντικά του, να εξαγοράσουν αντί πινακίου φακής τις τουριστικές υποδομές.
Έτσι αντί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων αντί να επιτεθεί κατά του ..καταστροφέα της, ανακοίνωσε ότι υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά, ενώ στην ανακοίνωσή της μιλά …αόριστα… περί των ευθυνών για να μην τα χαλάσει με την κυβέρνηση του Δ.Ν.Τ και χάσει τις βραχυχρόνιες υπόγειες και άγνωστες για τον πολύ κόσμο επιδοτήσεις. Σημειώνεται πως και οι Ξενοδόχοι, όπως πριν από λίγες ημέρες ο ΣΕΤΕ, αποφεύγουν να αναφερθούν στις υπουργικές ευθύνες, διότι κρέμονται στην κυριολεξία λόγω προηγούμενου υπερδανεισμού τους, από αυτούς, ενώ είναι σαφές πως η μηνυτήρια αναφορά στρέφεται κατά των… ταξιτζήδων. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA), που εκεί μέσα είναι όλα τα καλά παιδιά της …εξαγωγής χρήματος, , που καλεί την κυβέρνηση να διαφυλάξει τη νομιμότητα, εξασφαλίζοντας ότι θα παραμείνουν ανοιχτά όλα τα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος (αεροδρόμια, λιμάνια, δρόμοι κ.λπ.), δηλαδή τι θέλουν να κατεβάσει ..τανκς; αλλά και την Δικαιοσύνη, που κατά την γνώμη τους οφείλει να δείξει τα αναγκαία «αντανακλαστικά», ανοίγοντας για τους ταξιτζήδες την Γυάρο. Είναι σαφές ότι οι επιχειρούντες περί τον τουρισμό λόγω …μάσας, βλέπουν πως όλα είναι καλά καμωμένα εκ μέρους της κυβέρνησης…

Εάν πέσει το κίνημα των ταξιτζήδων, δεν απομένει τίποτε άλλο για …πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...