Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Είναι και ρουφιανάκος ο… ΟΜΠΑΜΑ.


Όλα τα μυστικά για την επιδρομή στην οποία σκοτώθηκε ο Οσάμα Μπιν Λάντεν βρίσκεται στα χέρια του… Χόλυγουντ. Είναι ηχηρή καταγγελία των Ρεπουμπλικάνων, οι οποίοι κατηγορούν την κυβέρνηση Ομπάμα να έχει αποκαλύψει στην βραβευμένη με Όσκαρ σκηνοθέτης, Kathryn Bigelow για καθαρά εκλογικούς σκοπούς τις πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την ποιο μυστική αποστολή στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών. Στόχος: Η συμβολή της στην προετοιμασία της ταινίας που αναμένεται το 2012, την παραμονή των προεδρικών εκλογών.

Η καταγγελία περιέχεται σε έκθεση από τον πρόεδρο της Εσωτερικής Ασφάλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο οποίος έστειλε επίσης επιστολή προς τους ηγέτες της CIA και του Υπουργείου Άμυνας ζητώντας τη διενέργεια έρευνας. Η αντίδραση του Λευκού Οίκου, μέσω του εκπροσώπου του για την καταγγελία ήταν να πει περί γελοιοτήτων. «Νομίζω ότι η επιτροπή της Βουλής Εσωτερικής Ασφάλειας έχει πιο σημαντικά θέματα για να ανησυχήσει για καταλαμβάνοντας ότι συζητά μια ταινία."

Η εφημερίδα New York έχοντας πρόσβαση στην πληροφορία , μίλησε για «υψηλού επίπεδου απόρρητο από τους σκηνοθέτες. Δεν υπάρχει αμφιβολία έγραψε η εφημερίδα New York Times - ότι η ταινία υποστηρίζεται σθεναρά από τον Ομπάμα. Δεν είναι μυστικό, στην πραγματικότητα, ότι ο Πρόεδρος είναι αποφασισμένος να κάνει επιτυχία με τη δολοφονία ενός αριθμού της Αλ Κάιντα, καθώς και τα μυαλά των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου. Έτσι, προσπαθεί να σταματήσει την κατάρρευση της εμπιστοσύνης που έχουν οι Αμερικανοί για την προεδρία του, ιδίως για την παρατεταμένη οικονομική κρίση που τώρα έχει φέρει την ανεργία σε επίπεδα ρεκόρ.

Lastampa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...