Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Πέρασε της ….Διευθύντριας τελικά ;



Ενώ είχαν σπρώξει όλη την εβδομάδα κατόπιν εντολής-επιθυμίας του χοντρού στα κανάλια και το διαδίκτυο την …παλιογαλότσα Σίσσυ Αλιγιζάκη ως αναπληρώτρια εκπροσώπου Τύπου του ΛΑΟΣ ως δια μαγείας είδαμε χθες να …επανέρχεται ο γνωστός μπουρδολόγος εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ., Αϊβαλιώτης. Ξέρεται ο κλασικός μαλάκας που είχε κάνει την …βαρύγδουπη δήλωση για τα μπλοκ, «Είναι κόντρα σε κάθε λογική ένα περιφερειακό έντυπο με 500 αναγνώστες να έχει σαφή ταυτότητα και ένα blog με 1 εκ. επισκέψεις να είναι απρόσωπο και να λειτουργεί όπως οι «κουκουλοφόροι»». Μπορεί να ήθελε ο χοντρός να σπρώξει την εν λόγω κυρία, αλλά δεν υπολόγισε μάλλον την αντίδραση της μελαχρινής «σιδηράς κυρίας της ΝΕ.Ο.Σ.», Το άγρυπνο μάτι του ΛΑ.Ο.Σ. και του Καρατζαφέρη, και διευθύντριας του γραφείου του. Έτσι ήρθε στο …δίλλημα, απ΄την ..κική και την..κοκό, ποια να διαλέξω, και… διάλεξε. Ρε μεγάλε ,δυο μελαχρινές δεν χωρούν στην ..πρώτη θέση, αρκέσου στις… ξανθές, άσε που έβγαλε φούσκες ο… Βαϊτσης βλέποντας μία εν δυνάμει αντίπαλο λόγω… Πειραιά..Μια ζωή ..πατάτες θα κάνεις;

Αμ το άλλο; διαβάσαμε στο parapolitika.gr που κατά τα λεγόμενα ο διαχειριστής είναι δημοσιογράφος, αλλά το σπουδαιότερο είναι φίλος και έχει ως προσωπικό δικηγόρο τον Βορίδη, ότι "Ο Καρατζαφέρης σκέπτεται να κατεβάσει ως Υποψήφιο βουλευτή τον Ψινάκη και παράλληλα να είναι και ό ίδιος ο Καρατζαφέρης Υποψήφιος στο Υπόλοιπο ( νυν περιφέρεια) Αττικής...!!!

Μια ωραία ανάλυση για την νέα πατάτα, έχει το politikosafari .

«Αν εκλέξει Βουλευτή το ΛΑΟΣ και εφ' όσον είναι στο ψηφοδέλτιο Καρατζαφέρης--Ψινάκης --Βορίδης, ο Καρατζαφέρης ως αρχηγός κόμματος θά πάρει την έδρα.
Τώρα, άν ο Ψινάκης είναι πρώτος σε σταυρούς,-- επειδή πάλι ο Καρατζαφέρης ως αρχηγός κόμματος έχει δικαίωμα και θά είναι υποψήφιος και σε δεύτερη εκλογική περιφέρεια--θα παραιτηθεί υπέρ του Ψινάκη και θα επιλέξει την άλλη περιφέρεια.
Άν όμως είναι πρώτος σε σταυρούς ο Βορίδης τότε ο Καρατζαφέρης δεν θα παραιτηθεί και θα επιλέξει την περιφέρεια... Αττικής. !»

Εμείς θα συμπληρώσουμε μόνο ότι εάν συμβεί αυτό ο χοντρός θα βάλει ως δεύτερη έδρα την Θεσσαλονίκη, γιατί δεν πιστεύουμε να πετάξει έξω και τον …υπάκουο.. ΠΛΕΥΡΗ. Για τον ΒΟΡΙΔΗ έχουμε αναφερθεί πολλάκις .Γνωρίζουμε ότι είναι …αγκάθι στα πλευρά του χοντρού. Και μόνο ότι αναφέρονται για αυτόν τα Μ.Μ.Ε ως λαμπρό και σοβαρό ,φέρελπι νέο πολιτικό, με μεστό και ουσιαστικό λόγο, και διάφορες άλλες πολιτικές γαρνιτούρες είναι ικανό να βγάλουν τον Καρατζαφέρη από τα… εσώρουχα του.

Σε τελική ανάλυση και το πολιτικό μέλλον του ΒΟΡΙΔΗ στο..ΛΑ.γ.ΟΣ, κρέμεται στην… ΚΑΤΕΡΙΝΑ.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε ΙΧΝΟΣ μην αφήσει η Κατερίνα
κάποια άλλη να σηκώσει μύτη .

Καλά, δεν μάθατε ότι η Κατερίνα είναι η γενική διευθύντρια του
προέδρου του ΛΑΟΣ ;

Αυτή κάνει ότι θέλει , μιά και ο
πρόεδρος κουράστηκε πιά να λέει μαλακίες από δω και απο κει , ίσως
είναι και η ηλικία , μπήκε εφέτος
στα 65 και ακομη το φισάει και
δεν κριώνει που δεν έγινε ακόμη
υπουργός του Γιώργου ή του Καραμα
νλάκα (γαλάζια πολυκατοικία κλπ).

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ σωστα τα λέει ο ΦΙΛΟΣ :

Η Κατερίνα , λέει, είναι γενική
διευθύντρια του ΠΡΟΕΔΡΟΥ του ΛΑΟΣ,
όχι του ΛΑΟΣ !!!!!

Αυτό σημενει ότι ελέγχει , ότι
εχει τον έλεγχο του κεφαλιού του
(του κατω κεφαλιού εννοώ γιά όποιον
μαλάκα δεν κατάλαβε) , διότι το
πάνω κεφάλι είναι γιά καμιά
κωλοτούμπα, άμα λάχει να πούμε.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ...ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΤΟΥ ....Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ.... ΖΗΛΙΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ...ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ....ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ .....ΣΕ ΟΛΑ.... ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ...ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΚΑΙ Ο,Η, ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ...ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.....

Ανώνυμος είπε...

Λίγοι γνωρίζουν πως σκέφτεται το μυαλό του Καρατζαφέρη.
Ο Καρατζαφέρης είναι πολύ κακός άνθρωπος γιαυτό δεν έχει φίλους. Τελείωσε όσους ανθρώπους τον έβαλαν στη βουλή το 2007, δηλαδή Μυλωνόπουλο, Αποστόλου, Βάρδα και Σχοινά(η σειρά τυχαία). Έκανε βουλευτές αυτούς που δεν ήταν καν μέλη του κόμματος (Βελόπουλος, Βαίτσης, Κολοκοτρώνης, Παπανδρέου, Ροντούλης, Μαρκάκης, Χρυσανθακόπουλος κα).όμως εάν ήταν δυνατόν να κλωνοποιήσει 15 Καρατζαφέρηδες και να τους βάλει στη Βουλή θα το έκανε.
Έτσι έφαγε το 2009 την Αράπογλου που πρέπει να του χρωστάει χάρη που έγινε βουλευτής, όταν για 500€ έλεγε τα νέα στη νοηματική στο τηλεάστυ. Έτσι έκανε βουλευτή τον Βαίτση που έλεγε μαλακίες τα Σάββατα στην Αλιμπέρτη. Τον έκανε και αντιπρόεδρο και σήκωσε πολύ κεφάλι. Γιαυτό πρέπει να τελειώνει. Πως μπορεί λοιπόν να τον φάει; Με μία νέα και εκλεγμένη στον Πειραιά, την Σίσσυ. Θα φεύγουν και σταυρωμένα ψηφοδέλτια από το κόμμα(ξέρει ο Αιβαλιώτης)και τέλος ο Βαίτσης. Στην Α Αθηνών θα βάλει τον Ψηνάκη, γιαυτό τον κατέβασε στο δήμο της Αθήνας, για πρόβα τζενεράλε ψήφων. Έτσι τελειώνει τον κολλητό του Άδωνη τον Πλεύρη που έχει σηκώσει ψηλά τον αμανέ και κόβει την καλημέρα με τον πατέρα που δεν θέλει να τον δει.Στην Β Αθηνών δεν μπορεί να τελειώσει τον Άδωνη. Μπορεί όμως να τον πλήξει, μειώνοντάς τον ως δεύτερο μετά Αιβαλιώτη. Είναι τυχαίο ότι το γραφείο του Αιβαλιώτη είναι στο κόμμα και ο Κωστής είναι βιδωμένος εκπρόσωπος κόμματος με τεράστια προβολή; Για τον Βορίδη ισχύουν όσα λέει τι ίχνος γιατί είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος. Πρέπει να μην εκλεγεί βουλευτής αλλά να τον πιάσουμε στον ύπνο για να μη πάει ούτε στη ΝΔ. Οι άλλοι καθαρίζονται εύκολα σαν αυγά και τις θέσεις τους θα τις πάρουν όσοι δώσουν τα περισσότερα (ΕΝΝΟΟΎΜΕ ΦΡΑΓΚΑ).
Για την Κατερίνα τι να πεις, δεν λες τίποτε, έχει κρυφές χάρες, ο συντάκτης του σχολίου ξέρει πολύ καλά!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΛΕΙΑ ΧΟΥΝΤΑ, ΑΝΝΑ ΖΩΗΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΕΝΕΘΛΕΙΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ

Ανώνυμος είπε...

γεια σου πρόεδρε με τις πουτάνες σου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...