Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Ο Χρυσανθακόπουλος για τον… Πεπονή


Hταν απαράδεκτη η απουσία των Παπούλια, Παπανδρέου, Βενιζελου, και Πετσάλνικου από την κηδεία του παλαιού συντρόφου τους Αναστάση Πεπονή. Αυτό λένε σε όλα τα ..πηγαδάκια οι πασοκτζήδες.

Σιγά ρε μην θυσίαζε τις διακοπές του ο ξευτίλας ο Τζέφρυ για να πάει στην κηδεία ενός ανθρώπου που κατά βάθος δεν …χώνευε. Αυτός ακούει για ..ιδεολογία και… τρέχει με το..ποδήλατο.

Για διαβάσετε την δήλωση του παλαιού τους συντρόφου ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ μήπως ξεστραβωθείτε.
Όλοι αποχαιρέτησαν τον ευπατρίδη Αναστάσιο Πεπονή, όλοι υπενθύμισαν ότι είναι ο υπουργός του ΑΣΕΠ των αντικειμενικών δηλ κριτηρίων πρόσληψης στο δημόσιο, κανείς όμως δεν αναφέρθηκε οτι υπήρξε πρωταγωνιστής του ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ της εσωκομματικής πτέρυγας που αντιστάθηκε στο ενδοτικό-υποχωρητικό δίδυμο Σημίτη-Γ Παπανδρέου όσον αφορά τα εθνικά θέματα. Κανείς δεν αναφέρθηκε στις πολλές φορές που συνυπέγραφε κείμενα με άλλους βουλευτές για την μη ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ, για την υποχώρηση στο κείμενο της Μαδρίτης που τους αναγνώριζε ζωτικά δικαιώματα και γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο, που είχε ξεκάθαρη στάση για την Κύπρο, την Μακεδονία, για την παράδοση Οτσαλάν, για τον ευρωστρατό και το σύνολο των εθνικών θεμάτων. Αυτές οι ανακοινώσεις που συντάραζαν την εποχή εκείνη το πανελλήνιο, είχαν πότε 10 πότε 15 πότε 22 υπογραφές βουλευτών. Συντάκτης των κειμένων συχνά ο Α Πεπονής. Επειδή η ιστορία δεν παραγράφεται και κυρίως δεν αποσιωπάται υπενθυμίζω ότι το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ συναποτελούσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ Παπούλιας, ο Α Πεπονής, ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος, ο Λ Βερυβάκης, ο Π Κρητικός, ο Δ Βουνάτσος, ο Σ Παπαθεμελής, η Ν Κατσέλη, ο Γ Αρσένης, ο Αλ Χρυσανθακόπουλος, ο Χ Κηπουρός, ο Η Παπαηλίας, ο Π Κουρουπλής, ο Κ Ασλάνης, ο Λ Κωνσταντινίδης, ο Στ Γιώτας, Κ Μπαντουβάς, Α Δαμιανίδης και πολλά άλλα στελέχη οπως ο Μ Χαραλαμπίδης, ο Στ Ληναίος κλπ. Επαναλαμβάνω με αίσθημα χρέους προς τον Α Πεπονή. "Έπραξες σταθερά και αταλάντευτα με αυτοθυσία το πατριωτικό σου καθήκον και οι εναπομείναντες από την στάση τους αυτή θα κριθούν".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Mπράβο στον Χρυσανθακόπουλο που
έβγαλε δελτίο τύπου (προσωπικό),
γιά τον εκλιπόντα πρώην υπουργό
Αναστάσιο Πεπονή .

Πολύ θάθελα να μάθω τι έκανε το
κόμμα μας , ο ΛΑ.Ο.Σ.

Βγάλανε δελτίο τύπου στον ΛΑ.Ο.Σ ;

Ή μήπως και φοβούνται μην θυμώσει
ο Τζέφρυ και δεν δώσει το πολυπόθητο Υπουργείο στον Κωλοτούμπα ;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...