Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Μόνο τρία κραξίματα έπεσαν; KΡΙΜΑ.


Mπορεί ο Τζεφρυ να πήγε με πολυάριθμη ασφάλεια στο μοναστήρι της Σκιάθου να… προσκυνήσει και να γλύτωσε το… κράξιμο κάποιοι άλλοι όμως δεν το γλύτωσαν. Έτσι άκουσαν τα εξ΄αμαξης οι Καρχιμάκης, Παντούλας, Μαγκούφης. Αναλυτικά.

Έντονο επεισόδιο σημειώθηκε σε πανηγύρι στο χωριό Μαρωνιά κοντά στη Σητεία ανάμεσα στο Γραμματέα του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Μιχάλη Καρχιμάκη και έναν θαμώνα. Όταν ο κ. Καρχιμάκης έφτασε στο χώρο, με παρέα το βουλευτή Γιάννη Πλακιωτάκη και κάθισαν σε τραπέζι, σηκώθηκε κάποιος και κατευθυνόμενος προς τον κ. Καρχιμάκη διαπληκτίσθηκε μαζί του. Ο δε Γραμματέας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. τον έβρισε, λέγοντάς του: «Άντε βρε καριόλη που ήθελες να σε βάλω και στην Εμπορική!». Τότε εκείνος σήκωσε το χέρι του και χαστούκισε τον κ. Καρχιμάκη, με τέτοια δύναμη, που έφυγαν τα γυαλιά του και έπεσαν κάτω, ο δε αστυνομικός που τον συνόδευε προσπάθησε να επέμβει, αλλά ο κ. Καρχιμάκης δέχθηκε εκ νέου ράπισμα από τον άγνωστο άνδρα. Μετά από αυτό , οι Καρχιμάκης και Πλακιωτάκης φοβούμενοι την… συνέχεια, απομακρύνθηκαν άμεσα από το χώρο του πανηγυριού.

Ο δεύτερος κραγμένος είναι ο τοπικός βολευτής Παντού(φ)λας, είχε το θράσος να εμφανιστεί στο πανηγύρι του χωριού Γρανιτσοπούλα. Αφού εισέπραξε την απαξίωση και αγριεμένες ματιές ,κάθισε σε ένα τραπέζι με την κάμερα που κατέγραφε το πανηγύρι να τον ακολουθεί. Σε κάποιον που του ζήτησε να φύγει παραπέρα είπε ότι τα άσχημα ήταν αυτά που δεν ψηφίστηκαν [υπονοώντας ότι το μνημόνιο ήταν για το καλό μας]. Όταν δε ο πρόεδρος της κοινότητας πήγε να αναγγείλει την "τιμή" που μας έκανε ο βολευτής εκεί ακούστηκε κράξιμο της αρκούδας από αρκετό κόσμο μαζί με κάποια ….γαλλικά, καθότι ανεπιθύμητος. Μια κυρία χαρακτηριστικά του είπε πως ο πλάτανος της πλατείας έχει χώρο για κρέμασμα. Αμέσως μαζεύτηκε σε ένα τραπέζι λίγο πιο σκοτεινό και μισή ώρα μετά κατά την αποχώρησή του πλαισιώθηκε κατά κύριο λόγο από συνταξιούχους που τον έβριζαν. Ο ένας μάλιστα του έλεγε "φύγε από εδώ ρε μαλάκα που έχεις και τα μούτρα να εμφανίζεσαι"...

Και ο τρίτος κραγμένος, δεν γλύτωσε τα "ουυυυυ" ο βουλευτής Μαγκούφης κατά την εμφάνισή του στο πανηγύρι της Αγναντιάς, Έτσι ο μοναδικός εκπρόσωπος που βρέθηκε στην εκδήλωση κατά τον χαιρετισμό του άκουσε τα γνωστά "ουυυυυυυ" από παρευρισκόμενους της εκδήλωσης. Ο κ. Μαγκούφης όμως δικαιολόγησε την πράξη λέγοντας πως είναι φυσιολογικές οι όποιες διαμαρτυρίες αυτό τον καιρό από τους πολίτες που περνούν δύσκολες στιγμές, Τελειώνοντας ο κ. Μαγκούφης τόνισε " Παρά τις όποιες διαμαρτυρίες εγώ σας αγαπώ!!!"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...