Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Ο τζέφρυ στην Θεσσαλονίκη ,οι ..θεσσαλονικείς…. για φραπέ… αλλού.



Είναι πολύ επικίνδυνο να φοράς απόψε ..κουστούμι στην Θεσσαλονίκη. Έτσι χωρίς σακάκια είναι αρκετοί από τους επίσημους μέσα στο χώρο της ΔΕΘ καθώς μόλις πλησίαζαν στην είσοδο δέχθηκαν βροχή από αυγά και ντομάτες .

Πάνω από 7.000 (!) ταξιτζήδες έριξαν τα κιγκλιδώματα που είχε στήσει η αστυνομία στη ΔΕΘ, και πετούν πλαστικά μπουκάλια, αβγά και..ντομάτες, ενώ τα ΜΑΤ απάντησαν με χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης. (δείτε βίντεο). Παράλληλα, Οι Αγανακτισμένοι ήδη έχουν... αρχίσει τις προσυγκεντρώσεις στο Λευκό Πύργο και σε άλλα σημεία της πόλης, ενώ στο Καυτατζόγλειο έχουν συγκεντρωθεί 1.500 οπαδοί του Ηρακλή.

Μετά τους ταξιτζήδες μετωπικές συγκρούσεις με τα ΜΑΤ, που έχουν πνίξει τη πόλη στα δακρυγόνα, και οι οπαδοί του Ηρακλή που εμποδίζονται στο... ύψος της Τσιμισκή να προχωρήσουν προς το Βελλίδειο...

Για να μην σας ζαλίζουμε με τα βίντεο, εάν θέλετε να δείτε τις εξελίξεις η δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης TV100, καλύπτει ζωντανά το κέντρο της Θεσσαλονίκης, Κάντε κλικ....εδώ επίσης ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΕΔΩ

Λίγο πριν τις επτά το απόγευμα ξεκίνησαν επεισόδια έξω από το Βελλίδειο όταν αστυνομικοί προσπάθησαν να επανατοποθετήσουν τα ..αλβανικά κιγκλιδώματα που είχαν προηγουμένως ρίξει ταξιτζήδες διαδηλωτές. Με τους οδηγούς ταξί έχουν ενωθεί «αγανακτισμένοι» του Λευκού Πύργου και πιθανόν οπαδοί του Ηρακλή. Εκπρόσωποι των αυτοκινητιστών δήλωσαν ότι υπεύθυνοι ήταν οπαδοί του Ηρακλή που έχουν παρεισφρήσει στην πορεία τους. Στην γύρο περιοχή έχουν ανάψει φωτιές σε κάδους με σκουπίδια ...και έχουν στηθεί οδοφράγματα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν δεκάδες τραυματίες και έχει πραγματοποιηθεί μία σύλληψη, ενώ έχει ριχθεί τεράστιος αριθμός ασφυξιογόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...