Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Τώρα θα έχουμε και …βατραχάνθρωπους του… βουνού.


Εκπληρώνοντας την επιθυμία κάποιων θιγμένων από τα δήθεν Ρατσιστικά συνθήματα στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου ... που εκφωνήθηκαν από τους βατραχάνθρωπους, το υπουργείο… εισπράξεων (που προΐσταται της υπηρεσίας) και το Υπουργείο μη Προστασίας του Πολίτη, πετάει τους βατραχανθρώπους του Λιμενικού έξω από την βάση τους στον Άγιο Κοσμά… Ο ανεκδιήγητος εντολοδόχος Υπουργός αμερικανικής Προστασίας του πολίτη Χρήστος Παπουτσής, υποστηρίζει πως δεν υφίσταται θέμα έξωσης των βατραχανθρώπων αλλά πρόκειται για… «διευθέτηση κάποιων εκκρεμοτήτων που αφορούν τις εγκαταστάσεις της Μονάδας» αποκλείοντας την Μονάδα των …ημεδαπών Βατραχανθρώπων από την πρόσβαση στην παραλία και στη θάλασσα…!! διότι θα ενοχλούν τα …μπάνια των.. αλλοδαπών.

Ο έτερος καραγκιόζης διεκπεραιωτής των εισπρακτικών εντολών Π. Οικονόμου ενημέρωσε τη Βουλή ότι η «Κτηματική Εταιρεία του Πειραιά έχει λάβει σε βάρος της μονάδας των ειδικών δυνάμεων συγκεκριμένα μέτρα όπως πρωτόκολλο Αυθαίρετων Κατασκευών, πρωτόκολλο Διοικητικής Αποβολής, το οποίο φαίνεται πως αποτελεί και το μείζον αλλά και πρωτόκολλο Αποζημίωσης Αυθαίρετης Χρήσης». Αυθαίρετη η Βάση της μονάδας των Βατραχανθρώπων. Το πιστεύατε; Δηλαδή, οι βατραχάνθρωποι θα μεταφερθούν στην …Πεντέλη, και οι γυφτολαθρομεταναστες στον Άγιο Κοσμά;

Καλά ρε πούστη, όλοι οι καταπατητές στην παραλία βρέθηκαν νόμιμοι ,και η Βάση της μονάδας των Βατραχανθρώπων είναι αυθαίρετη; Ίσως επειδή δεν σερβίρει..σφηνάκια, και δεν τους παρέχει ..πουτάνες. .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

δεν δινουν εντολη στα βατραχια να τους γαμησουν χωρις σαλιο και να βαλουν στον κωλο τους την κτηματικη υπηρεσια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...