Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Eνας νεκρός, 2 τραυματίες! Στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ σε Φονική συμπλοκή οπαδών


30-40 άτομα συνεπλάκησαν στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου με τραγικά αποτελέσματα. Ένας νεαρός Ηρακλειώτης νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός της συμπλοκής .

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία περίπου 30-40 άτομα βρέθηκαν τα ξημερώματα στην περιοχή, με τις πληροφορίες να λένε ότι είχαν δώσει και ραντεβού για να λύσουν τις ποδοσφαιρικές διαφορές τους. Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και ένας 21χρονος χτυπήθηκε θανάσιμα από μαχαίρι, ενώ δύο ακόμα νέοι μεταφέρθηκαν με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο.

Το "ραντεβού θανάτου" έγινε στις 04:00 περίπου, στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, ένα μέρος με πάρα πολύ κόσμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, που δεν επιβεβαιώνει η αστυνομία της περιοχής, οι οπαδοί ήταν του ΟΦΗ και του Ηροδότου, ενώ ανάμεσα στα 30-40 άτομα ήταν και οπαδοί του Παναθηναϊκού. Ο άτυχος άνδρας ήταν 21 ετών με καταγωγή από τα Μάλια, ενώ οι άλλοι δύο που είναι πολύ σοβαρά τραυματισμένοι έχουν μεταφερθεί στο «Βενιζέλειο» νοσοκομείο και διατρέχει σοβαρό κίνδυνο η ζωή τους, με τις επόμενες ώρες να είναι πολύ κρίσιμες.

Η αστυνομία Ηρακλείου έχει προχωρήσει σε συλλήψεις αρκετών εκ των συμμετεχόντων, οι οποίοι θα ανακριθούν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...