Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Νίκος Σειραγάκης λέγεται ο άθλιος παιδεραστής .Να τον θυμόσαστε.


Το μέγεθος της φρίκης που προκαλεί η δράση του 47χρονου γυμναστή και προπονητή Νίκου Σειραγάκη, που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος μικρών παιδιών στο Ρέθυμνο (δείτε εδώ) , αποκαλύπτεται όσο περνούν οι ώρες κι ενώ η τοπική κοινωνία παρακολουθεί "παγωμένη" τα τεκταινόμενα.

Ο 47χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη, ενώ από το πρωί της Παρασκευής, δεκάδες μικρά αγόρια πέρασαν την πόρτα του αστυνομικού μεγάρου στο Ρέθυμνο , στο πλαίσιο της προανάκρισης για την υπόθεση που ξεπερνά την πιο αρρωστημένη φαντασία ..

Ενδεικτικό του κλίματος που επικράτησε γύρω από το πρόσωπο του είναι και το γεγονός ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, κανένας δικηγόρος δεν εμφανίστηκε διατεθειμένος να αναλάβει την υπεράσπιση του .

Όπως αποκαλύπτεται, τα τελευταία 10 χρόνια ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη όχι μόνο των μικρών μαθητών και αθλητών που προπονούσε αλλά και των οικογενειών τους. "Μιλάμε για 100άδες παιδιά , που τον έβλεπαν σχεδόν σαν θεό" λένε χαρακτηριστικά στο Ρέθυμνο και δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για το πως κατάφερε να "ξεγελάσει" τόσο κόσμο .

Αρκετοί είναι αυτοί που ρίχνουν ευθύνες στην αστυνομία για το γεγονός ότι δεν κινήθηκε γρήγορα, καθώς οι πρώτες καταγγελίες έγιναν τον περασμένο Μάιο, από οικογένεια μικρού μαθητή που ανησύχησε για τον τρόπο με τον οποίο ο Σειραγάκης "προσέγγιζε" το παιδί τους.

Από την πλευρά τους ωστόσο οι αστυνομικοί τονίζουν ότι εξαιτίας της σοβαρότητας της υπόθεσης , έπρεπε να προχωρήσουν με προσοχή και μεθοδικότητα για να την "δέσουν" απ' όλες τις πλευρές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...