Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Βγήκαν οι… δολοφόνοι να …εξηγήσουν τον… φόνο τους.









Ο άθλιος Μπεγλίτης είπε …"Κάθε οικογένεια έχει τα δικά της αδιέξοδα, τα δικά της προβλήματα" για να καταλήξει: "Το αν είχε χρέη ή δεν είχε χρέη, το αν τα φαγαν τα παιδιά του ή τα φαγε ο ίδιος, σεβασμός σ' αυτές τις περιπτώσεις...".

«Είναι τραγικό ένας συνάνθρωπός μας να δίνει τέλος στη ζωή του. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες για την κοινωνία μας πρέπει όλοι - πολιτεία και πολίτες - να στηρίξουμε τους ανθρώπους δίπλα μας που βρίσκονται σε απόγνωση», δήλωσε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος αναφερόμενος στη σημερινή αυτοκτονία του συνταξιούχου φαρμακοποιού στην Πλατεία Συντάγματος, δήλωσε τα εξής:

"Το γεγονός είναι τόσο συγκλονιστικό που καθιστά οποιοδήποτε πολιτικό σχόλιο παράταιρο και φτηνό. Ας στοχαστούμε γύρω από την κατάσταση της χώρας και της κοινωνίας μας με όρους εθνικής αλληλεγγύης και συνοχής".

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς επισημαίνει πως «δεν είναι ο πρώτος τέτοιος θάνατος, καθώς πλέον έχουμε ρεκόρ αυτοκτονιών» και τόνισε πως «αυτό εννοούσα όταν μιλούσα για εθνική κατάθλιψη».

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης από του Βήματος της Βουλής, αναφερόμενος στην τραγική αυτοκτονία στην Πλατεία Συντάγματος, δήλωσε:
«Η σφαίρα το πρωί στην πλατεία Συντάγματος πρέπει να χτύπησε κατευθείαν τη συνείδηση του πολιτικού κόσμου και πρέπει όλοι να αισθανθούμε πίσω από τη σκανδάλη. Ένας αυτόχειρας δεν είναι απλά ένας νεκρός.

Τι είδε αυτός ο άνθρωπος από τον πολιτικό κόσμο; Είδε από όλους αυτούς που έκλεβαν τα λεφτά του τόσα χρόνια, ότι κανένας δεν πήγε φυλακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...