Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ρε…..Σαμαρά σε …βάπτιση πάνε ποιο..πολλοί στην Κρήτη


Μήνυμα νίκης έστειλε το βράδυ της Κυριακής, ο πρόεδρος της ΝΔ, Α.Σαμαράς,από το Ηράκλειο και το Κλειστό Γυμναστήριο του Λίντο  χωρητικότητας άντε 700 ατόμων στην καλύτερη περίπτωση , παρουσία των λιγοστών υποστηρικτών του κόμματος, αφού εάν πήγαιναν τα …σόγια των υποψηφίων δεν έφτανε για πιπέρι ο χώρος,  Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε εκτενή αναφορά στις υποδομές (αεροδρόμια ,  λιμάνια και στο Μουσείο Ηρακλείου γεφύρια στάνες και μποστάνια), τις εξαγωγές κρητικών προϊόντων, το εμπόριο και τον αγροτικό κόσμο, αλλά και στην ανάγκη να στηριχθεί ο πολύπαθος τουρισμός. Έριξε και λίγο πατριωτιλικι λέγοντας  Εσείς οι Κρητικοί πριν 71 χρόνια πετσοκόψατε τους Ναζί όταν εισέβαλαν στη νησί. Τώρα θα διώξετε και τους οπαδούς των ναζί που θέλουν να πατήσουν και στην Κρήτη. Γιατί οι Κρητικοί ξέρετε ότι η Πατρίδα και η Δημοκρατία πάνε μαζί. Δεν χωρίζονται! «Μόνο μεταξύ σας χωρίζεστε σε… Χανιώτες και ηρακλειώτες», Κι όποιος χωρίζει αυτά τα δύο. Είναι εχθρός και των δύο!
Φίλες και φίλοι,

Σήμερα, εδώ στο Ηράκλειο, η Ελλάδα γυρίζει σελίδα. Η Κρήτη γυρίζει σελίδα! Εδώ στο νησί του Εθνάρχη Ελευθέριου Βενιζέλου,
που παρέλαβε πριν 100 χρόνια περίπου, μια Ελλάδα ταπεινωμένη και χρεοκοπημένη, κι έχτισε μιαν Ελλάδα, δυνατή, σύγχρονη, δημοκρατική, νικηφόρα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που βλέπω σήμερα εδώ. «δεν είναι και λίγο να μαζευτείτε πεντακόσια άτομα. Την επομένη συγκέντρωση θα την κάνουμε στο καφενείο του ..Σαρανταυγά στην αγορά».  Αυτό το πάθος, αυτόν τον παλμό. Που φτάνει παντού στην Ελλάδα ως προμήνυμα της Νίκης που έρχεται.
Ρε ξεφτίλα από εκεί που γεμίζατε πλατείες τώρα πανηγυρίζεις που μάζεψες ένα μάτσο βιόλες στο …γηπεδάκι του μπάσκετ; ήσαστε δε τόσο βλαμμένοι που νομίζετε ότι με το να δώσετε σε παιδιά κάτι σημαίες …ποιο μεγάλες από το μπόι τους θα κάνετε ..τηλεοπτικό μπούγιο .Ούτε η… μάνα σας δεν σας θέλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...