Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Στο… Γαλα..ξύδι ήπιαν ..ούζο οι Καμμένος-Δημαράς


Μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα στο γραφικό Γαλαξίδι, κλείστηκε η συμφωνία μεταξύ του Πάνου Καμμένου που απηύθυνε την πρόσκληση και του Γιάννη Δημαρά που …ανταποκρίθηκε κι έτσι λίγο μετά τον επιτάφιο, μεταξύ νηστίσιμων μεζέδων και οίνου, τα βρήκαν και… προχώρησαν την συνεργασία, που ανακοίνωσαν σήμερα. Έτσι θα έχουμε …άρμα ανεξαρτήτων Ελλήνων .Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Καμμένος αναφέρει .

«Οι συγκυβερνώντες εκτελώντας εντολές της Τρόικας και συμπιέζοντας την προεκλογική περίοδο, προσπάθησαν να δυναμιτίσουν τη συστράτευση των Ελλήνων απέναντι στις δυνάμεις της κατοχής των τοκογλύφων και των τραπεζιτών», και συνεχίζει:

«Ο χρόνος δεν επιτρέπει τη δημιουργία Συνασπισμών Κομμάτων και ο Εκλογικός Νόμος στην ουσία στρεβλώνει τη Λαϊκή θέληση. Με τα δεδομένα αυτά , προσκάλεσα τον Γιάννη Δημαρά και το Άρμα Πολιτών να συνεργαστούν μαζί μας σε βάση ισοτιμίας. Τιμώ τον Γιάννη Δημαρά για την πορεία του στην Ελληνική πολιτική σκηνή. Άλλωστε, δώσαμε μαζί μάχες στο Κοινοβούλιο εναντίον της εκποίησης της χώρας και πιστεύω ότι ΜΑΖΙ θα αποκτήσουμε ακόμη μεγαλύτερη δύναμη προκειμένου να αντισταθούμε».

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τους Ανεξάρτητους Έλληνες να φιλοξενήσουμε στα ψηφοδέλτιά μας τους υποψήφιους του Άρματος Πολιτών»,

Όμως υπάρχει έντονη αντίδρασή για την ..κουμπαριά τους από τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του Άρματος Πολιτών, τα οποία αναφέρουν ότι αποτελούν την πλειοψηφία του εν λόγω σώματος.

«Ένα άρμα που θα είναι χωρίς τις ρόδες και τα άλογα» αν «το πάρει μαζί του ο κ. Δημαράς πηγαίνοντας στο κόμμα του Καμμένου», επισημαίνουν διά της υπογραφής τους δέκα στελέχη του κόμματος εκ των οποίων τα επτά μέλη της Πολιτικής Γραμματείας. Τα στελέχη αρνούνται να συμπράξουν «στη διάσωση πρώην βουλευτών της ΝΔ που διεκδικούν με νεοφιλελεύθερο ''αντιμνημονιακό'' μανδύα να διασώσουν την δική τους ''πατρίδα'' χωρίς να διασώζουν την Ελλάδα και το λαό».

Οπότε έγινε …συγχώνευση ομάδων, αλλά την κοπανούν οι…. παίχτες. Ετοιμάζουν όμως την μεταγραφή… Βόζενμπερκ, οπότε θα υπάρξει ..παίχτρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...