Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Σαμαρά να χαίρεσαι τον ξεφτιλισμένο υποψήφιο σου στο νομό Αχαΐας, Γιάννη Δριμάλα


Απίστευτες θέσεις εκφράζουν στη ΝΔ για τις αυτοκτονίες των πολιτών λόγω της κρίσης και των πολιτικών του Μνημονίου που έχει υπογράψει το κόμμα τους.

Ιδού λοιπόν τι έγραψε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ στο νομό Αχαΐας, Γιάννης Δριμάλας " ένας από τους στενότερους συνεργάτες του τομεάρχη Εργασίας και βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, και στέλεχος της ΟΝΝΕΔ στην Πάτρα με τα μεγάλα αρχιδια μέχρι να βρεθεί κάποιος να του τα ..κόψει" στην σελίδα του στο facebook ,ο οποίος σε απάντησή του σε άλλον χρήστη του διαδικτύου, απλά "γράφει στα αρχίδια του αυτούς που αυτοκτονούν"!

Σύμφωνα με την καταγγελία πολίτη «Ο Κύριος Giannis Drimalas πολιτευτής της ΟΝΝΕΔ & της ΝΔ ο οποίος μου έστειλε αίτημα φιλίας, με αφορμή ανάρτηση στον τοίχο του όπου έγραψε αυτολεξί τα λόγια του Αντώνη Σαμαρά στην πολιτική διαφήμιση της ΝΔ όπου και καταλήγει «ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ» και του απάντησα «Πάλι σήμερα είχαμε 3 αυτοκτονίες Γιάννη. Έχει δίκιο ο Σαμαράς. Θα τα καταφέρουμε. Να μην μείνει κανένας ζωντανός» μου έστειλε το ακόλουθο μήνυμα στα εισερχόμενά μου:

«kalhspera!!!epidi den me 3ereis kai den se 3erw … gia na min paragnwristoume 8a protimousa na min 3anasxoliaseis ston teixo mou …. sta @@ mou an pe8anan – autoktonisan – skwto8ikan …. opws kai esena sta @@ sou an skwto8ikan 1000 stin tinisia ton perasmeno mhna!!!
mporeis na kaneis oti goustareis stis ekloges apla min me enoxleis….. euxaristw gia ton xrono sou!»»

Μετά την έκταση που πήρε το θέμα ο Γιάννης Δριμάλας έσπευσε αμέσως να αλλάξει τις φωτογραφίες του προφίλ του, ενώ στη συνέχεια άλλαξε το όνομά του και διέγραψε το επίμαχο σχόλιο. Δυστυχώς όμως γι αυτόν ο ιντερνετικός συνομιλητής του φρόντισε να αποθηκεύσει το απαράδεκτο σχόλιο, το οποίο και έχουμε στην διάθεσή μας. Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε ίχνος; ελεος δηλαδη.
να σου πω την αληθεια και εγω τους γραφω στα @@ μου αυτούς που αυτοκτονούν . αν ενδιαφέρεστε για θανατους και συγκινήστε απο αυτούς, τότε ας συγκινηθεις λίγο για τους ανθρωπους στη τυνησία όπως καλά είπε ο άλλος συν αιγυπτο + συρια+αφγανισταν+πακισταν+ όλες σχεδον τις χώρες της αφρικής.

Η χριστιανοσύνη διδάκει οτι απαγορευεται η αυτοκτονία και οτι είναι αμάρτημα.

Αυτοί που αυτοκτόνησαν, προφανώς είναι αντιχριστοι.Αυτοκτόνησαν επειδή το αμάξι τους δεν είναι δημοφιλής μάρκας και επειδή τους έκοψαν τον μισθό.

Στη χώρα που ανέφερα ο πολιτικός, δεν τους κόβουν τους μισθούς , απλά δεν τους δίνουν τιποτα. εκει τους κόβουν τα κεφάλια. δεν είδα όμως να συκινεισαι ιδιαίτερα αγαπητέ μου.

και ο χριστός απαγόρευε να σκοτώσεις . για κοίτα λίγο τον στρατό που βρίσκεται στο αφγανιστάν και πόσους σκοτώνει κάτω απο εντολές του νάτο..

ντροπή δηλαδη, παρουσιάζεις κακό έναν άνθρωπο που μίλησε με την πιο απλή λογική σκέψη. ντροπή

Ixnos είπε...

καποιο λάθος κάνεις φιλε μας.Ειμαστε οι πρώτοι που καταγγείλαμε τους εβραιους για τις βόμβες φωσφόρου και μας εβαλαν στον μαύρο πίνακα,καθώς και πολλά αλλα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...