Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Ο παπά Γιώργης τον ..κάρφωσε κανονικά τον Καμμένο

Δείτε στο 2.50 του βίντεο τι κάρφωμα του «θρασύτατου» παπά Γιωργή από τα Ανώγεια στον Καμμενο, διότι αυτή η λεπτομέρεια έχει την …σημασία της.
« δυστυχώς προδότες και προσκυνημένους έχουμε πολλούς σήμερα στην Ελλάδα, και είναι από τον χώρο σας Κύριε Καμμένε»
Τα λέει όλα.


Σε ομιλία του στο Ηράκλειο είπε …..να ξέρεται ότι πότε δεν θα σας προδώσω .Λάθη μπορεί να κάνουμε. Δεν του είπε όμως κανένας απο τους παρευρισκόμενους, ότι τα λάθη στους κυβερνώντες, πολλές φορές είναι ….ισάξια της προδοσίας, και στην πολιτική τα λάθη, μπορεί να είναι ..μοιραία.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλα...εισαι χαμηλης νοημοσυνης...
Ο καμμενος ειναι μελος της βουλης
Στον χωρο του τον εργασιακο ανηκουν οι προδοτες ο γαπ κ η ντορουλα κ ο παγκαλος...το καταλαβες η να πω στο γιωργακη να στο εξηγησει...???

Ixnos είπε...

Ο πολιτικός ….χώρος κύριε δεν είναι… εργασιακός .Μπέρδεψες το λειτούργημα. Δεν εννοούσε την βουλή . Ελληνικά γνωρίζουμε. Είπε στον χώρο του και εννοούσε την δεξιά παράταξη του, για αυτό και τα… μουρμουρητά από τους παρευρισκόμενους. .

Ανώνυμος είπε...

Ρωτα τον ακη τον γιαννο κ τ αλλα συντροφια αν ειναι λειτουργημα η επαγγελμα ...
Η Δεξια παραταξη προδοτικη οκ...
Η αριστερα ??? Διεθνιστες που δεν πιστευουν σε εννοιες εθνους κρατους...
Εμεις ουτε αριστερα ουτε δεξια..ΕΛΛΗΝΕΣ.-

Ανώνυμος είπε...

Πότε βαπτίστηκε ένας ακροδεξιός ανεξάρτητος και δεν το καταλάβαμε; O Καμμενος είναι η νέα έκδοση του Καρατζαφέρη που …σάπισε. Καλά θα κάνουμε να βλέπουμε και λίγο το παρελθόν αυτών που παρουσιάζονται ευκαιριακά ως νέοι επαναστάτες. Αρκετά δεν εξαπατηθήκαμε;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΔΙΑΦΩΝΗΤΑΙ,ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΑΛΕΤΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΛΥΣΕΙ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΝ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΑΥΓΑΖΟΝΤΑΣ,..ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΩΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ,ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ,ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΩΣ ΕΔΩ.ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ......ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ...ΑΚΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ...ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ,ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ,ΜΗ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...