Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Δείτε την συνέντευξη του Βομβιστή του Μπουργκάς. .




Ο   GHEZALI  MEHDI- MUHAMMED εμφανίζεται σε αυτή την συνέντευξη  . Μπορείτε να τον δείτε στις 3:22, 18:18, 31:15 και 1:09:45.
Στα τέλη του 2001, ο Ghezali, Σουηδός υπήκοος, είχε συλληφθει  κατά τη διάρκεια της μάχης στο Τόρα Μπόρα, στο Αφγανιστάν, και είχε παραδοθεί στην αμερικανική στρατιωτική αποστολή , είχε αποσταλεί  στο κέντρο κράτησης στο ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ  Προηγουμένως σπουδάσει σε ένα μουσουλμανικό θρησκευτικό σχολείο και  τζαμί στη Βρετανία, και ταξίδεψε στη Σαουδική Αραβία, το Αφγανιστάν και το Πακιστάν.
Μετά από μια έντονη προσπάθεια άσκησης πιέσεων από πρωθυπουργός της Σουηδίας Γκόραν Πέρσον παραδόθηκε στη Σουηδία (με ιδιωτικό τζετ Gulfstream της κυβέρνησης).

Περισσότερες πληροφορίες εδώ .
Μεχντί-Muhammed Ghezali γεννήθηκε στη Στοκχόλμη το 1979. Είναι ο γιος  Αλγερινού μετανάστη και μια Φιλανδής . Τελείωσε τις σπουδές δευτεροβάθμιας το 1999 και εκπαιδεύτηκε ως οξυγονοκολλητής.
Στη συνέχεια ταξίδεψε στην Πορτογαλία, δήθεν για να ακολουθήσει μια καριέρα ως ποδοσφαιριστής. Συνελήφθη από την πορτογαλική αστυνομία στο Αλγκάρβε, στις 07/31/1999, για μια πιθανολογούμενη ληστεία τράπεζας και κλοπής κοσμημάτων. Αυτός και ο συνεργάτης του καταδικάστηκαν σε φυλάκιση τριάμισι ετών, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι στις 06/12/2000, αφού πέρασε 10 μήνες σε φυλακή της Πορτογαλίας, και επέστρεψε στη Σουηδία
Στη συνέχεια ταξίδεψε στη Σαουδική Αραβία, να σπουδάσει στο πανεπιστήμιο. Ωστόσο, δεν έγινε δεκτός και επέστρεψε στη Σουηδία το 04/2001 για μια σύντομη περίοδο πριν από το ταξίδι στο Λονδίνο όπου σπούδασε στο Madrasa του μουσουλμάνου κληρικού Ομάρ Μπακρί Μοχάμεντ. Στη συνέχεια ταξίδεψε στο Πακιστάν το καλοκαίρι του 2001, προκειμένου να σπουδάσει σε ένα από τα ισλαμικά ιεροδιδασκαλεία που βρίσκονται εκεί. Μετά από την αποτυχία να κερδίσει την αποδοχή σε καμία από τις Μαδράς ταξίδεψε στο Αφγανιστάν, όπου σύμφωνα με τις δηλώσεις του έμεινε με μια οικογένεια στην Τζαλαλαμπάντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...