Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Τα τρωκτικά επειδή ξέρουν ότι έχει ψωμί υπόθεση φορολογικός έλεγχος, φροντίζουν να είναι και δημόσιοι ελεγκτές, και… ιδιώτες …ελεγκτές.


Οι αλλαγές που πρόκειται να έρθουν τον Σεπτέμβριο είναι το έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών το οποίο εκδόθηκε τον Ιούλιο και φέρει την επισήμανση «ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ» και το οποίο αναφέρει πως πρόκειται ανασταλούν ή να συγχωνευθούν τουλάχιστον 200 εφορίες, φέρνει και ταχύτατες εξελίξεις στις μπίζνες των λαμογιών αφού θα μεταφερθεί ο έλεγχος των φορολογικών πλέον ,σε ιδιώτες ελεγκτές. Μετά τον μέχρι πρότινος  Γενικός Διευθυντής Φορολογικού Τμήματος της KPMG  νυν υφυπουργό Μαυραγανη, που είχε ως πελάτες εταιρίες που χρωστούν φόρους και ΦΠΑ στο δημόσιο και η δουλειά του ήταν να τους ενημερώνει  πώς να τους γλυτώσουν, η να καθυστερήσουν επ΄αόριστον ,διότι πρόκειται για καναλάρχες, εταιρίες εισηγμένες στο Χ.Α καθώς και άλλα εκλεκτά μέλη της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής που χρωστούν …παπάδες, πάμε να δούμε νέα πρόσωπα και διαπλοκές.
Διευθυντής του υφυπουργού είναι ο Χρήστος Γιαννόπουλος. Πρώην γενικός διευθυντής ελέγχων, σύμβουλος του Ρεγκούσα (τον θυμάστε ε;) και συνιδιοκτήτης μέχρι πρότινος (5-7-2012) στην "Γιαννόπουλος Χρήστος & Υιοί Ο.Ε" EUROCOM ACCOUNTANTS ".
«Η "Γιαννόπουλος Χρήστος & Υιοί Ο.Ε" EUROCOM ACCOUNTANTS " με υπεύθυνο τον Χρήστο Γιαννόπουλο τ. Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Οικονομικών, είναι μια εταιρία η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής λογιστικών, φορολογικών και λοιπών υπηρεσιών , με σοβαρότητα, με υπευθυνότητα, και κυρίως αποτελεσματικότητα. Οργανώνει, ελέγχει και εποπτεύει με απόλυτη εχεμύθεια και εμπιστοσύνη την διαχείριση , το λογιστήριο και τις οικονομικές υπηρεσίες μιας εταιρίας».

Κριτσέλης Γιώργος. Σύμβουλος του Μαυραγάνη. Διευθυντής στην Κ.Α. ΔΟΥ Αθηνών. Ήταν σύμβουλος και στον Ρεγκούζα. Χρήστος και Γιώργος μαζί στον Ρεγκούζα, μαζί και στον Μαυραγάνη. Κύριε Κριτσέλη ο υιός σας εργάζεται στην KPMG; Κύριε Μαυραγάνη πρώην διευθυντικό στέλεχος της KPMG μήπως γνωρίζετε εσείς αν εργάζεται ο υιός στην KPMG; Εργάζονται και άλλα τέκνα ανώτατων εφοριακών στην KPMG κύριε Υφυπουργέ;

Νανόπουλος Αντώνης. Γενικός διευθυντής ελέγχων. Ο Υιός διατηρεί γραφείο στο Γέρακα κύριε Μαυραγάνη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...