Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Ο Βασιλιάς των Μαϊμούδων


Υπάρχουν πολλοί "μαϊμού" ανάπηροι και συνταξιούχοι στο ΙΚΑ. Όμως αυτός ο τύπος, μαζί βέβαια με την πολύτιμη συνδρομή των τρωκτικών του ιδρύματος, διεκδικεί με δάφνες τον τίτλο του "βασιλιά των μαϊμούδων". Διαβάστε την απίστευτη απάτη που αποκαλύφθηκε.
Ενώ έπαιρνε σύνταξη βαριάς αναπηρίας επί 21 χρόνια, παρότι εργαζόταν, την 01/01/2011 κατέθεσε εκ νέου αίτηση σύνταξης αναπηρίας. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από σχετική έρευνα, ο ανωτέρω συνταξιούχος, ενώ ελάμβανε σύνταξη βαριάς αναπηρίας, παρότι εργαζόταν, την 01/01/2011, κατέθεσε εκ νέου αίτηση σύνταξης αναπηρίας στο τοπικό υποκ/μα ασφαλισμένων των εντασσόμενων Ταμείων και κλάδων ΤΣΠ-ΑΤΕ, ΤΣΠ-ΕΤΕ, ΤΣΠ-ΤΕ, ΤΑΠ-ΕΤΒΑ & ΤΑΠΑΕ-ΕΘΝΙΚΗ και δικαιώθηκε αυτής.

Το ύψος της οικονομικής ζημίας που προκλήθηκε στο Ίδρυμα, λόγω καταβολής αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών σύνταξης χρονικής περιόδου 30/10/1989 -31/12/2010, ανέρχεται στις 131.362,99 ευρώ.
Η μεγάλη απάτη εις βάρος του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα, καθώς η διοίκηση του Ιδρύματος, αξιοποιώντας τα δεδομένα του ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος, εντόπισε την περίπτωση του.
 Όπως ανακοινώθηκε, το αρμόδιο υποκ/μα προέβη σε άρση της ασφαλιστικής αναπηρίας, σε καταλογιστική απόφαση και στην υποβολή μηνυτήριας αναφοράς ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...