Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Αφού μαζί με τους ευρωπαίους τα …έτρωγε.


Άστραψε και βρόντηξε στον Βήμα FM, κατά του χοντροΠάγκαλου που θέλησε να κλέψει την δόξα, η  Ελένη Μαρτσούκου που γλίτωσε τη χώρα από πρόστιμα έως 550.000.000 ευρώ.

Αφορμή για την έκρηξη της 38χρονης νομικού που βραβεύθηκε από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ήταν η ανάρτηση που έκανε ο κ. Πάγκαλος στη ιστοσελίδα του, σύμφωνα με την οποία εκείνος ήταν ο πρωτεργάτης στο να μειωθούν οι παραβάσεις του κοινοτικού δικαίου, με στόχο τη μείωση των σχετικών προστίμων που καλείται η χώρα να καταβάλει.

Όπως τόνισε η κυρία Μαρτσούκου «ο κ. Πάγκαλος δεν βοήθησε καθόλου το συγκεκριμένο έργο. Μάλιστα μου έκανε εντύπωση που κάνει τέτοιες δηλώσεις. Ήταν πάντοτε απών όταν τον χρειαστήκαμε. Του είχε δοθεί από τον τότε πρωθυπουργό, τον κ. Παπανδρέου, η πολιτική επιστασία του συγκεκριμένου έργου, αλλά δεν έγινε από την πλευρά της Αντιπροεδρίας τίποτα για να βοηθήσει την καθημερινή δουλειά της ενσωμάτωσης. Τον είδα μόλις τρεις φορές    και τις τρεις φορές τον παρακάλεσα να μου δώσει κι εργαλεία και τη δυνατότητα να δουλέψω με ένα πληροφοριακό σύστημα που θα ήταν σύγχρονων προτύπων. Επέμενε στο δικό του, που ήταν excel και που ποτέ δεν το χρησιμοποιήσαμε».

Η κυρία Μαρτσούκου πρόσθεσε ότι ακόμη και όταν του ζήτησε να της λύσει τα χέρια, για να προχωρήσει ακόμη πιο γρήγορα ώστε μέσα σε δύο μήνες να μειώσει ακόμη το έλλειμμα, η Αντιπροεδρία «για λόγους -δεν ξέρω- πολιτικών ισορροπιών ή για λόγους ακατανόητους σε μένα δεν βοήθησε».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...