Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Το αρχιλαμόγιο ο Κούβελος με τον έτερο καπαδόκη τον Καπράλο ζητούν …επιστροφή χρημάτων από τους αθλητές .


Κάθε Έλληνας αθλητής είχε πάρει από την ΕΟΕ χρηματικό ποσό 300 ευρώ για τις καθημερινές ανάγκες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Αυτό μεταφράζεται σε pocket money (όπως τα λένε στις δαπάνες) 20 ευρώ την ημέρα, με δεδομένο ότι οι αθλητές δεν έχουν ιδιαίτερα έξοδα, αφού τα περισσότερα είναι καλυμμένα (διατροφή, διαμονή, μεταφορικά).Θέλετε τώρα να ακούσετε το εξοργιστικό;
Το αρχιλαμόγιο ο Κούβελος με τον έτερο καπαδόκη τον Καπράλο αποφάσισαν πως πρέπει να επιστρέψουν πίσω τα μισά από τους αθλητές που αποκλείστηκαν και επέστρεψαν στην Ελλάδα για λόγους κρατικής οικονομικής δυσπραγίας και σωστής διαχείρισης του κρατικού χρήματος. Ποιοι; Αυτοί που νοίκιασαν ολόκληρο κλαμπ δίνοντας   190.000 ευρώ, για την ολυμπιακή αποστολή με το δήθεν πρόσχημα πως καθυστέρησαν να κλείσουν  επειδή υπήρχαν προβλήματα στην χώρα, και έτσι το πλήρωσαν… αλμυρά.  Υπάρχει ποιο άθλιο από το να  ζητούν από τους ταλαιπωρημένους και απολύτως μόνους Έλληνες αθλητές, που πήραν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, 150 ψωροευρώ επιστροφή.
Τα λεφτά των 105 Ελλήνων αθλητών θα σώσουν το κράτος; Το κράτος το οποίο στους παγκόσμιους πρωταθλητές και πρωταθλητές Ευρώπης χρωστάει ακόμα πριμ επιτυχιών που είτε είχε υποσχεθεί, είτε θα έπρεπε να έχει δώσει. Για να μην αναφερθούμε στη μηδενική συμμετοχή στην Ολυμπιακή προετοιμασία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι αθλητάδες μας έχουν τόσους χορηγούς που τους χρηματοδοτούν.
Όταν κλείνουν Πανεπιστήμια και Νοσοκομεία, δεν θα κλάψω για τα έξοδα παραθερισμού στο Λονδίνο που δίνουμε σε ανθρώπους που έχουν ως εργασία το beach volley και το ping pong.
Στις περισσότερες χώρες του κόσμου οι αθλητές εργάζονται και στον ελεύθερο χρόνο αθλούνται.
Ήδη η δωρεάν χρήση τόσων εγκαταστάσεων είναι υπεραρκετή.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...