Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Επειδή ρε κόπανε έληξε η κάρτα του, έπαυσε να είναι ανάπηρος;


Οδηγός λεωφορείου κατέβασε άτομο με ειδικές ανάγκες επειδή …έχει λήξει η κάρτα του, και μάλιστα την ώρα που είχε καταρρακτώδη βροχή.
Το περιστατικό συνέβη στην Πάτρα σε λεωφορείο της γραμμής 1, στην οδό Γούναρη και την ώρα που ξέσπασε η καταιγίδα, σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα ενός 28χρονου ΑμεΑ.
Ο 28χρονος, που είναι άτομο με αναπηρία επιβιβάστηκε μαζί με τους άλλους επιβάτες κι έδειξε την αναπηρική του κάρτα στον οδηγό. Όμως ο οδηγός διαπίστωσε πως η κάρτα δεν είχε ανανεωθεί και ζήτησε ανένδοτα από τον 28χρονο να κατέβει από το λεωφορείο παρά το γεγονός ότι έξω έβρεχε ασταμάτητα.
Τελικά έγινε αυτό που εξ αρχής ο οδηγός απαίτησε. Ο νεαρός κατέβηκε και έφθασε πεζός και αφού είχε γίνει μούσκεμα από τη βροχή.
Ο πατέρας του 28χρονου επισκέφθηκε δικηγόρο και ανέλυσε την υπόθεση ζητώντας νομική υποστήριξη. Το πρώτο βήμα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η επώνυμη έγγραφη καταγγελία που πρόκειται να κάνει προς τη διοίκηση του αστικού ΚΤΕΛ με κοινοποίηση προς όλους τους αρμόδιους φορείς, ακόμα και στην Αθήνα, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να κινηθεί δικαστικά.
Πηγή: dete.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...