Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Υπάρχει μεγαλύτερος φασισταράς από τον ΣΑΜΑΡΑ;


Στη νομική επιστήμη κυριαρχεί ο κανόνας «Μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφί μύθον ακούσεις» ,αλλά οι κομματικοί γλύφτες που το παίζουν πρόεδροι πειθαρχικού και ξεφτιλίζουν κάθε έννοια περί δημοκρατίας δεν την έχουν ακούσει. Τι να περιμενει όμως κανείς από τον… Τραγάκι. Ο άνθρωπος υπάρχει επειδή γλύφει τον εκαστοτε αρχηγό της νουδουλας. Το θέμα μας δεν είναι εάν έπρεπε να διαγραφεί ο Νικολόπουλος, αλλά εάν τηρήθηκαν οι στοιχειώδεις καταστατικοί κανόνες από ένα κόμμα που επικαλείται τις δημοκρατικές διαδικασίες  και στην προκειμένη περίπτωση τους έκαναν χαρτί… υγείας. Δεν σου έμαθαν ρε… άχρηστο φασιστομουτρο Τραγακι ότι δεν διαγράφεται κανείς εάν δεν ειδοποιηθεί 48 ώρες πριν την σύγκληση του πειθαρχικού , για απολογία η διευκρίνηση; Τώρα θα μας πείτε εδω δεν σέβονται το Σύνταγμα, το καταστατικό θα υπολογίσουν;


Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας είναι και επισήμως ο βουλευτής Αχαΐας του κόμματος και πρώην υφυπουργός Εργασίας Νίκος Νικολόπουλος.

Προηγήθηκε ανάρτηση του κ. Νικολόπουλου στο twitter, στην οποία αναφέρει τα εξής για τη στρατηγική της κυβέρνησης και προσωπικά του κ. Σαμαρά:

«Εμφανές το στρατηγικό αδιέξοδο. Η σημαία της επαναδιαπραγμάτευσης "όνειρο ήταν" την λησμονήσαμε. Ο λαός ξεπνεομένος τι να περιμένει; Την τροϊκανή επιείκεια ή την τιμωρία;»

Όπως ανακοινώθηκε από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, του γνωστοποίησε ότι θέτει τον κ. Νικολόπουλο εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...