Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Του νεοΈλληνα του αρέσουν πολύ τα… όνειρα.


"Ίμια" στο τομέα της έρευνας και διάσωσης είχαμε την χθεσινή νύχτα όταν θαλαμηγός με σημαία Μάλτας και πλήρωμα 5 ατόμων ουκρανικής καταγωγής προσάραξε δυτικά της Χίου και νότια των Ψαρών, εντός των εθνικών χωρικών υδάτων και οι Τούρκοι αμφισβητώντας έμπρακτα την ελληνική αρμοδιότητα έσπευσαν και διέσωσαν τους Ουκρανούς, ενώ από ελληνικής πλευράς οι δυνάμεις διάσωσης έφτασαν "κατόπιν εορτής", γράφει το defencenet.gr.

Τώρα ανακάλυψαν ότι έχει παραχωρηθεί η διάσωση στο αιγαίο Στους τούρκους; Tώρα κατάλαβαν ότι έχει διχοτομηθεί στον 25ο Μεσημβρινό; Κρίμα. Εμείς το λέμε από τον καιρό που ήρθε ο γ.γ του ΝΑΤΟ στην Ελλάδα και έκανε την συμφωνία με τους τότε προδότες. Για δείτε εδώ τι γράφαμε. Από πέρυσι το φωνάζουμε. Παραχώρησαν το ΑΙΓΑΙΟ .

Του Έλληνα φαίνετε του αρέσουν πολύ …τα… όνειρα.
Το πλήρωμα του σκάφους κάλεσε σε βοήθεια μέσα από την συχνότητα κινδύνου και χωρίς καν να θέσει θέμα συνεργασίας με τις ελληνικές αρχές, έσπευσε επικαλούμενη "τουρκική αρμοδιότητα" και με ταχύπλοο σκάφος το οποίο πέρασε ανάμεσα Χίου και Ψαρρών κατάφερε να φτάσει πρώτο πριν τα ελληνικά σκάφη!

Περισυνέλεξε 3 από τα 5 μέλη του πληρώματος, ενώ τόσο το Λιμενικό, όσο και το ΓΕΕΘΑ που υποτίθεται ότι είναι αρμόδιο για τις αποστολές έρευνας και διάσωσης σε ότι αφορά την κατοχύρωση των ελληνικών δικαιωμάτων, ουσιαστικά απουσίασαν από το όλο σκηνικό.



Μπάτε σκύλοι αλέστε, η φύλαξη στο ΑΙΓΑΙΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...