Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Έριξαν τους πολύτεκνους για να πληρωθούν οι υπουργοί και λοιπά αρπακτικά


Υπομονή για μετά τις 15 Αυγούστου δηλαδή επ΄αοριστον, θα χρειαστεί να κάνουν περισσότερες από 470 χιλιάδες οικογένειες που δικαιούνται τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ. Ο Οργανισμός δικαιολογήθηκε  ότι δήθεν δεν «έχουν ολοκληρωθεί» οι απαιτούμενες εργασίες, με αποτέλεσμα η πληρωμή να καθυστερήσει. Για πόσο; ΑΓΝΩΣΤΟ.

 Για τους κολομισθούς τους όμως είναι πάντα ..ολοκληρωμένες οι… εργασίες.

Η ΞΕΦΤΙΛΟ κυβέρνηση συζητάει ήδη το ενδεχόμενο θέσπισης αυστηρότερων κριτηρίων χορήγησης των επιδομάτων κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να μειωθεί δραματικά ο αριθμός των δικαιούχων.

Υπενθυμίζεται ότι τα οικογενειακά επιδόματα που χορηγούνται μέσω του ΟΓΑ (και τα οποία έχουν κόστος περίπου 500 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση για τον κρατικό προϋπολογισμό) είναι τα εξής:

• Ισόβια σύνταξη: 102 ευρώ / μήνα
• Επίδομα τριτέκνων και πολυτέκνων: 44 ευρώ / μήνα για κάθε παιδί
• Εφάπαξ παροχή: 2000 ευρώ
• Επίδομα τρίτου παιδιού: 177 ευρώ / μήνα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα ειμαι πατερας 4 ανηλικων παιδιων σημερα 6/8/2012 πηρα τηλ το ταχυδρομειο και μου ειπαν οτι ενω εδωσε το ογα εντολη να γινει η πληρωμη για το επιδομα πολυτεκνων μετα τους ειδοποιησαν οτι ακυρωνετε η πληρωμει χωρις να τους πουνε και το ποτε και μετα μας λενε οτι υπαρχει προβλημα κριμα σε μια τοσο ωραια χωρα να υπαρχουν τοσα πολλα καθηκια και λαμογια που προσπαθουνε ακομα και απο οικογενειες που εχουν αναγκη αυτα τα χρηματα να κλεψουν

Ανώνυμος είπε...

Των πολιτικών ποτέ δεν καθυστερεί η πληρωμή γιατί προηγείται έναντι όλων .Ζήτω η δημοκρατία

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...