Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Οι πάπες δεν παραιτούνται .Τους …παίρνει ο θεός, η ο… διάολος.



Υπέβαλε την παραίτηση του στον.. θεό αλλά αυτός δεν την έκανε δεκτή γιατί θα τον είχε …πάρει, και τον… έστειλε στο διάολο.

Λένε  ότι παραιτήθηκε. Σε ποιον υπέβαλε ο χάλιας την …παραίτηση του αφού θεωρείται αντ΄αυτού του θεού. Στους εβραίους ,στους διεθνείς τοκογλύφους η την… Μέρκελ.

Ως εξαντλημένο, αδυνατισμένο, με φθίνουσα ακοή και όραση, περιγράφει τον Πάπα Βενέδικτο 16ο, ο Γερμανός δημοσιογράφος και βιογράφος του, Peter Seewald, αποκαλύπτοντας ότι ο Ποντίφικας δεν έβλεπε από το αριστερό του μάτι.

«Η τελευταία μας συνάντηση έγινε πριν από 10 εβδομάδες…Η ακοή του είχε μειωθεί. Το αριστερό μάτι δεν έβλεπε πια. Το σώμα του αδυνατισμένο σε σημείο που οι ράφτες δεν προλάβαιναν να ετοιμάζουν καινούργια ρούχα. Έγινε πολύ εύθραυστος, ακόμη πιο αξιαγάπητος και ταπεινός, συγκρατημένος. Δεν φαινόταν άρρωστος, αλλά η κούραση ήταν εμφανής επάνω του, στο σώμα και την ψυχή. Δεν μπορούσε πια να την αγνοήσει κανείς…Δεν τον είχα δει ποτέ τόσο εξαντλημένο…» θυμάται ο Peter Seewald*, περιγράφοντας τον διάλογο που είχε τότε με τον Πάπα Βενέδικτο:
«''Τι να περιμένουμε από την Αγιότητά Σας, από την παπική σας θητεία;'' τον ρώτησα. ''Από εμένα; Από εμένα όχι πολλά. Είμαι ένας γέρος άνθρωπος και οι δυνάμεις με εγκαταλείπουν. Νομίζω ότι αρκούν όσα έκανα» απάντησε ο Ποντίφικας.
''Σκέφτεστε να αποσυρθείτε;'' ήταν η δεύτερη ερώτηση του Seewald. ''Εξαρτάται από αυτό που θα μου υπαγορεύσει η φυσική μου ενέργεια''» φέρεται να είχε αποκριθεί ο Πάπας.

Και εμάς δεν …βλέπει το αριστερό  @ρχίδι και στραβογαμούμε, αλλά δεν ….παραιτούμεθα από τον..αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...