Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Για αυτό θα ξαναβγεί ο …Μπερλουσκόνι . Τι Ράπτη..Καϊλή..Ραχήλ και …τρίχες




«Αν το αντίο στην πολιτική από την Νικόλ Μινέτι σας θλίβει, μην φοβάστε: υπάρχει το παρελθόν της εκρηκτικής Φιορέλα Τσεκάτσι Ρουμπίνο το οποίο δεν πεθαίνει ποτέ». Κάπως έτσι ξεκινά το κείμενό του ο Ρομπέρτο Νταγκοστίνο επικεφαλής της ανατρεπτικής ιστοσελίδας Dagospia για την τελευταία του καυτή ανακάλυψη.

Ο Νταγκοστίνο που συνεργάζεται στενά και με την εξίσου επαναστατική εφημερίδα Il Fatto Quotidiano, έχει μάθει τους αναγνώστες του σε πικάντικες και όχι μόνο αποκαλύψεις, δεν απογοητεύει κανέναν με το βίντεο-διαμάντι που αναδεικνύει, το οποίο έχει ως πρωταγωνίστρια την επί χρόνια βουλευτή του Μπερλουσκονικού Λαού της Ελευθερίας, Φιορέλα Τσεκάτσι Ρουμπίνο. Το πάθος της πάντως δε φάνηκε να εξαντλείται στο πάλκο, καθώς το 1999 δέχθηκε να πρωταγωνιστήσει στην ταινία μικρού μήκους του Μπρας «S.C.T.M.V» («Είμαι όπως εσύ με θέλεις»), όπου εμφανίζεται φορώντας μια λευκή πουκαμίσα στο εσωτερικό ενός μπάνιου με άσχημα φώτα και λευκά πλακάκια. Ενώ το voice over είναι στα ισπανικά, ίσως σε μια προσπάθεια του ξακουστού σκηνοθέτη να προσδώσει ακόμα περισσότερο πάθος στη σκηνή με φράσεις όπως «Te quiero», «muy caliente», «mira a qui», η Τσεκάτσι Ρουμπίνο φαίνεται πως ακολουθεί σαδομαζοχιστικές πρακτικές δεμένη με αλυσίδα στο λαιμό και γλύφοντας γάλα από ένα πιάτο πεσμένη στα τέσσερα σαν ζώο.
Ένα μονοκάμερο την ακολουθεί σε ένα ντελίριο πάθους, ενώ στέκεται μπροστά στον καθρέφτη γυμνή και καταλήγει να αυτοϊκανοποιείται και να πέφτει εξαντλημένη στα βρεγμένα πλακάκια. 

Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται στην αρχική μας σελίδα. Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

3 σχόλια:

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

http://vk.com/video177456231_163994044

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...