Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Όταν αρχίσουν να πέφτουν τα πολεμικά αεροπλάνα θα …κλαίνε. Εάν δεν έχουν πέσει ήδη.



Ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης, υπεύθυνος για τη Διαφάνεια, κ. Γιώργος Σούρλας, σε μαγνητοφωνημένη συνέντευξη του επί λέξει λέει τα εξής, και δεν ιδρώνει κανενός το αυτί γιατί όλοι είναι όμηροι της μίζας των πετρελαιαδων προμηθευτών των ενόπλων δυνάμεων που δίνουν …νερό για βενζίνα :Έξαλλου οι Μελισσανίδης Λάτσης και λοιπή συμμορία, είναι υπεράνω νόμων και κράτους, με το χρήμα που μοιράζουν.

«Ως αντιπρόεδρος Βουλής και βουλευτής δίνω εδώ και οχτώ χρόνια έναν αγώνα για τη νοθεία στα καύσιμα των Ενόπλων Δυνάμεων. Έχω έρθει αντιμέτωπος με πανίσχυρα κυκλώματα με τεράστια οικονομική δύναμη. Έχω συναντήσει απίστευτη καθυστέρηση στην απονομή της δικαιοσύνης, με τους δικαστικούς λειτουργούς να ενδιαφέρονται μεν, χωρίς αποτέλεσμα δε.
Έχω καταθέσει 49 δείγματα νοθευμένων καυσίμων ενός και εκτός στρατοπέδων (δηλαδή Πυροσβεστική και Αστυνομία) και δεν έχει ασκηθεί ούτε μία δίωξη. Πριν από λίγες ημέρες ενημερώθηκα από τον ΣΔΟΕ ότι μέχρι και σήμερα συνεχίζουν να υπάρχουν νοθευμένα δείγματα στα καύσιμα των Ενόπλων Δυνάμεων. Έφτασα στο σημείο να πω στον Προϊστάμενο της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος ότι “αν δεν ασκήσετε έστω μία δίωξη εναντίον αυτών που νοθεύουν τα καύσιμα, τότε ασκήστε την εναντίον μου ως υπονομευτή και επικίνδυνου για τη χώρα μου”.

Με ρώτησαν οι Εισαγγελείς “πού γίνεται η νοθεία;”. Τους απάντησα “προφανώς εκεί που παράγεται το καύσιμο ή εκεί που αποθηκεύεται… δεν είναι δική μου δουλειά να το βρω αυτό”. Δυστυχώς και μέσα στη Βουλή πλην ελαχίστων υπουργών δεν άκουσα να ασχολείται κανείς με το θέμα αυτό. Άκουσα τον κ. Παπαδήμο ως πρωθυπουργό να παραδέχεται ότι χάνουμε ετησίως 1 δισ. ευρώ, αλλά είδα ότι έμεινε μόνο στη δήλωση αφού προφανώς δεν μπορούσε να πατάξει τα κυκλώματα αυτά».

Νοθευμένα καύσιμα στο στρατό έδειξε το 20% των ελέγχων

Νοθευμένα καύσιμα στον Στρατό

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...