Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Το …δικαίωμα της ελεημοσύνης ανήκει αποκλειστικά στην… Χρυσή Αυγή ?.



Ένταση επικράτησε το βράδυ της Τετάρτης στην πόλη του Ναυπλίου, όταν μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν σε μέλη του συλλόγου «Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου», τα οποία μοίραζαν δωρεάν τρόφιμα σε απόρους.

Ο εν λόγω σύλλογος έχει κατορθώσει να δημιουργήσει κοινωνικό παντοπωλείο για όλους όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να τα βγάλουν πέρα με τις καθημερινές βασικές ανάγκες.

Το βράδυ της Τετάρτης, όμως, εντελώς ξαφνικά, στην είσοδο των κτηρίων όπου στεγάζεται ο σύλλογος και μοιράζονταν για ακόμα μία φορά δωρεάν τρόφιμα, τα μέλη της Χρυσής Αυγής απαίτησαν να σταματήσει η διανομή με την αιτιολογία ότι θα έδιναν φαγητό και σε αλλοδαπούς. Τα μέλη της Πύλης Πολιτισμού εξηγούσαν πως για να πάρει κάποιος τρόφιμα υπάρχουν προϋποθέσεις, όπως το εάν έχει παιδί ή αν εμφανίζει χαμηλό εισόδημα στη φορολογική του δήλωση, όμως οι Χρυσαυγίτες δεν έκαναν πίσω και απαίτησαν να σταματήσει η διανομή, ενώ ξεκίνησαν να φωνάζουν συνθήματα.
Όταν η κατάσταση πήγε να εκτραπεί, τα μέλη του κοινωνικού παντοπωλείου κάλεσαν την αστυνομία και με την έλευσή της τα πνεύματα ηρέμησαν και τα μέλη της Χρυσής Αυγής αποχώρησαν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...