Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Γιατί δεν λέτε ρε παλιοαλήτες την αλήθεια.



Η Ελλάδα είναι που πρότεινε στους Γάλλους να μας ενοικιάσουν δύο φρεγάτες και τέσσερα αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας, αποκάλυψε χθες, μιλώντας στα ραδιόφωνα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου «ξεχνώντας» να πει ότι… καταφεύγουμε σε αυτή την λύση, διότι δεν έχουμε πλέον δικαίωμα να αγοράσουμε ούτε.. άρβυλα χωρίς την έγκριση των τροικανων, και για αυτό καταφεύγουμε στην μεσοβέζικη λύση.

Στο θέμα είχε... αναφερθεί προχτές η γαλλική «Figaro» αναφέροντας ότι η Ελλάδα θα νοικιάσει δύο φρεγάτες και τέσσερα αεροσκάφη Ναυτικής Συνεργασίας από τη Γαλλία για την ενίσχυση του Πολεμικού της Ναυτικού, με το Παρίσι να προσδοκά, σύμφωνα με γαλλική κυβερνητική πηγή που επικαλούνταν η εφημερίδα, σε επόμενη φάση να αρχίσουν οι προμήθειες όπλων από την Ελλάδα. Το θέμα όμως μπλέκει μετά την αποκάλυψη Κεδίκογλου περί ελληνικής πρότασης, διότι προ πολλών μηνών αμυντικές ιστοσελίδες εμφάνιζαν την προσφορά γαλλικών φρεγατών στην Ελλάδα χωρίς χρήματα και με αποπληρωμή πολύ αργότερα ως γαλλική πρόταση!

Επίσης μπλέκει διότι το Ναυτικό, όπως λένε πηγές του, δεν ήξερε τίποτα για την ελληνική πρόταση... Πάντως, σε «μορφή» απόκτησης όπλων χωρίς να εκταμιεύσουμε χρήματα αυτή την περίοδο έχει αναφερθεί -γενικόλογα- και ο καπαδόκης υπουργός Άμυνας Π. Παναγιωτόπουλος προ μερικών εβδομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...