Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Δείτε το βίντεο :Κατέβασαν τον υπουργό και κατάσχεσαν το αυτοκίνητο του.




Δικαστικοί επιδότες μετέβησαν το πρωί στο υπουργείο οικονομικών στην Λευκωσία, με σκοπό να εκτελέσουν δικαστικά διατάγματα για κατάσχεση κρατικής κινητής περιουσίας ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ!

 Μόλις πριν λίγα λεπτά κατέβασαν τον υπουργό οικονομικών κ. Σιαρλή από το αυτοκίνητο και προχώρησαν στην κατάσχεση του οχήματος!
Στο υπουργείο έχουν συγκεντρωθεί και φορτηγά ώστε να φορτωθούν αυτοκίνητα, έπιπλα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και άλλος εξοπλισμός, με σκοπό να ακολουθήσει εκποίηση ώστε να πληρωθούν ιδιώτες στους οποίους το κράτος χρωστάει  χρήματα από 30 απαλλοτριώσεις. 
Ο γενικός Διευθυντής του υπουργείου Οικονομικών δεν επέτρεψε στους επιδότες να προχωρήσουν στην κατάσχεση και κλήθηκε η αστυνομία για να βοηθήσει στην εκτέλεση των δικαστικών αποφάσεων!!! Είχε στο μεταξύ μεσολαβήσει η προτροπή προς τον υπουργό Εμπορίου Νεοκλή Συλικιώτη, ο οποίος μετέβαινε στο ΥΠΟΙΚ, να κατέβει από το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο, ώστε αυτό να κατασχεθεί. Τελικά, το όχημα παραλήφθηκε από τον οδηγό του Υπουργού, προτού αυτό να φορτωθεί σε ειδικό φορτηγό που βρισκόταν έξω από το Υπουργείο.
Να σημειωθεί ότι ανάλογη απόφαση έλαβε το Δικαστήριο και στην Πάφο, όπου διατάχθηκε και πάλι κατάσχεση κρατικής περιουσίας για οφειλές του κράτους σε πολίτες. -

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ετσι γίνεται στά κράτη πού ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ . Οχι στήν Ελλάδα τής Εβραιομασονικής καμαρίλας .....

Ανώνυμος είπε...

ξυπνατε...............................σηκωθητε.............................μας τελειωνουν......................

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...