Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Έχει αναλάβει δράση μέσω Μ.Α.Τ ,ο ιδιωτικός στρατός της πρώην Blackwater;

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player



Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας -σε περίπου 4.000 υπολογίζεται η αστυνομική δύναμη- τα οποία προκάλεσαν τη δυσαρέσκεια γονέων που δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους, πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση στην πλατεία Συντάγματος για την επέτειο της επανάστασης του 1821.
Ωστόσο στα «ψηλά» πέρασε το γεγονός που εκτυλίχθητε στο κέντρο της πλατείας Συντάγματος, όπου 20 μέλη της «Σπίθας» στέκονταν εκεί κρατώντας πανό που έγραφε «Ελευθερία ή θάνατος».
Λίγο μετά τις 11 το πρωί λοιπόν απωθήθηκαν από άνδρες των ΜΑΤ, προς την οδό Ερμού και υπήρξαν διαπληκτισμοί στη διάρκεια των οποίων η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή ενός μέλους της «Σπίθας». Όλα αυτά έγιναν χωρίς λόγο σύμφωνα και με την κ. Κολοβού, μέλος της «Σπίθας», που επικοινώνησε με το zougla.gr και μετέφερε την εικόνα του συγκεκριμένου γεγονότος. Ωστόσο εκείνο που θα έπρεπε για άλλη μια φορά να μας προβληματίσει, αλλά παρ’ όλα αυτά «θάφτηκε», είναι η δήλωση της κ. Κολοβού ότι τα ΜΑΤ πιθανότατα δεν μιλούσαν καν ελληνικά…!
Δειτε το βιντεο με τα γεγονότα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...