Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Αρχίζουν να βγαίνουν τα..έγγραφα για τον Βγενόπουλο.



Η συζήτηση που επικρατεί μετά την οικονομική λαίλαπα ή όσο μέρος αυτής έχει περάσει τέλος πάντων, έχει να κάνει με το εξής ερώτημα και όχι μόνο αλλά από κάπου πρέπει να πιάσουμε το νήμα:
Πως και γιατί η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου και ο τότε Διοικητής της Αθανάσιος Ορφανίδης αποδέχθηκε και ενέκρινε την μετατροπή της «Εγνατία» από θυγατρική εταιρεία σε παράρτημα της «Marfin Λαϊκή», την ώρα που η Ελλάδα βούλιαζε αφενός και αφετέρου η εταιρεία παρουσίαζε τέτοια κακή κατάσταση με δάνεια που παραχώρησε χωρίς εξασφαλίσεις;
Προσκομίζοντας και αποκαλύπτοντας σήμερα την απόφαση συγχώνευσης της Marfin Egnatia Bank με τη Marfin Popular bank, βλέπουμε να φιγουράρει ως νομικός σύμβουλος ο Πάμπος Ιωαννίδης του δικηγορικού γραφείου Ιωάννίδης Δημητρίου ΔΕΠΕ.

Με αφορμή στοιχεία του ΠΑΣΕΧΑ και την καταγγελία που ακολούθησε, σε σχέση με ενέργειες του νομικού συμβούλου της Λαϊκής Τράπεζας  Πάμπου Ιωαννίδη, αναφέρεται ότι ενώ το δικηγορικό γραφείο Ιωάννίδης Δημητρίου ΔΕΠΕ, ενώ ήταν γραμματέας της Ορφανίδης Δημόσια Εταιρεία Λτδ, πιστωτής αλλά και νομικός της σύμβουλος, ενεργούσε παράλληλα και ταυτόχρονα και ως νομικός σύμβουλος της Λαϊκής Τράπεζας. Αν υπήρχαν ή όχι αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα, αυτό το αφήνουμε στις συμπερασματικές ικανότητες του αναγνωστικού κοινού. 
Σημειώστε όμως ότι τότε, ο ΠΑΣΕΧΑ, είχε αποστείλει τη πιο πάνω καταγγελία και στον έφορο εταιριών, κύριο Σπύρο Κόκκινο, για να αποφανθεί αλλά ακόμη από εκεί είμαστε στο περίμενε. Οι εξελίξεις δεν περιμένουν όμως, εφόσον γνωρίζουμε και το τι έπαθε πια η Ορφανίδης αλλά και η Λαϊκή Τράπεζα, η οποία παρουσία του κυρίου Ιωαννίδη ως νομικού συμβούλου, με τις ευλογίες του Αθανάσιου Ορφανίδη, αλλά και του Προέδρου του ΔΣ της Λαϊκής Αντρέα Φιλίππου συγχωνεύτηκε με τη Marfin Egnatia Bank, φορτώνοντας ουσιαστικά τότε στις πλάτες του κυπριακού λαού ένα δυσβάσταχτο χρέος ύψους 5 δις ευρώ το οποίο οδήγησε στην κατάρρευση ουσιαστικά της Τράπεζας.
Ας αρχίσει η διαδικασία επίρρηψης των ευθυνών εκεί που υπάρχουν, εφόσον όπως αποδεικνύεται από τα γεγονότα, οι ένοχοι είναι πιο κοντά από όσο νομίζουμε. Αν θέλουμε κάθαρση, είναι καιρός να ξεκινήσουμε. 



Διαβάστε και αυτό

173 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ MARFIN ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ-ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ HOT DOC-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια ποιοί πιστεύουν ότι ή Μασσονία τής οποίας μέλη είναι όλοι αυτοί ... , θά αφήσει νά γίνουν γνωστά στόν κόσμο τά σχέδιά της Ιουδαικής κατοχής τής Ελλάδος ???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...