Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Που είναι το χρήμα; Οεεοο Άρχισαν τα όργανα.



Ο ΟΤΕ ανακοινώνει ότι οι καταθέσεις του ομίλου στα τραπεζικά ιδρύματα της Κύπρου, Τράπεζα Κύπρου, Λαϊκή και Ελληνική Τράπεζα, ανέρχονται σε περίπου 3 εκατ. ευρώ, η πλειονότητα των οποίων αποτελούν το αντίκρισμα για ήδη εκδοθείσες εγγυητικές επιστολές.
Συνολικές καταθέσεις ύψους 2,537 εκατ. ευρώ, διατηρεί στην Τράπεζα Κύπρου και τη Λαϊκή (CPB), ο όμιλος Ελλάκτωρ, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη, σε απάντηση σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Στις 15 Μαρτίου, είχε μέσω θυγατρικών εταιρειών και κοινοπραξιών που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο, μη εγγυημένες καταθέσεις (δηλαδή άνω των 100.000 ευρώ) 575.000 στην Cyprus Popular Bank και 1,9 εκατομμυρίων στην Τράπεζα Κύπρου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμα ότι ο όμιλος δεν έχει έκθεση σε κινητές αξίες (όπως ομόλογα ή μετοχές) ή χρηματοπιστωτικά μέσα στην Τράπεζα Κύπρου ή στην CPB.

ΑΛΟΥΜΥΛ: Διαθέτει καταθέσεις ύψους 867.296,6 στη Λαϊκή

Η διοίκηση της «ΑΛΟΥΜΥΛ Α.Ε.» σε απάντηση της από 27/03/2013 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με αριθμό πρωτοκόλλου 1257, αναφέρει πως ο Όμιλος δραστηριοποιείται στην Κύπρο με τρείς θυγατρικές εταιρίες, 1) ALUMIL MILONAS CYPRUS LTD 2) ALUMIL CY LTD και 3) ALUMIL GROUP LTD .
Αναφορικά με τα συγκεκριμένα ερωτήματα που ετέθησαν σας παραθέτουμε τα παρακάτω:
α) οι καταθέσεις του Ομίλου στην Τράπεζα CPB, ανέρχονται στο συνολικό ποσό των € 867.296,6.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...