Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Καρατζαφέρης – ΛΑΟΣ …«Μια πολύ βρώμικη ιστορία»




Στην βίλα του επιχειρηματία στα βόρεια προάστια 3 κορυφαία στελέχη της ΝΔ μοιάζουν προβληματισμένα παρότι απολαμβάνουν την απουσία του πρωθυπουργού στη Κίνα και δεν χάνουν τη ευκαιρία να κάνουν ακόμη πιο αδελφικούς τους δεσμούς τους-μ΄αυτή την ελπίδα περνούσαν τον κατώφλι του όταν ακόμη δεν μπορούσαν να φαντασθούν την μαρτυρική συνέχεια της βραδιάς- με έναν από τους ισχυρούς παράγοντες του τόπου.
Από εκείνους τους ολιγάρχες που δεν κατάφερε να εξουδετερώσει ούτε καν αυτή η Τρόικα παρότι ο τύπος είναι χωμένος ως το λαιμό σε πολλές σκοτεινές μπίζνες, όπως οι μίζες με τα εξοπλιστικά.
Το θέμα των ανησυχούντων στελεχών της ΝΔ δεν ήταν παρά η εκρηκτική  άνοδος της «Χρυσής Αυγής» η οποία σύμφωνα με τις τελευταίες σφυγμομετρήσεις στην Β΄Αθήνας είναι δεύτερο κόμμα μετά τον ΣΥΡΙΖΑ.
Οι 3 τους ζήτησαν το ραντεβού, έχοντας πάρει μια πολύ συγκεκριμένη οδηγία από έτερο προβεβλημένο στέλεχος της ΝΔ:
-Πρέπει να επιστρέψει στο κόμμα ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Πρέπει να τον πείσετε να βοηθήσει σ΄ αυτή την προσπάθεια μας. Πρέπει να καμφθούν οι αντιρρήσεις  τού Σαμαρά, έστω κι αν ο Καρατζαφέρης τον αποκαλούσε ειρωνικά «σπουδαρχήδη» και πολλά άλλα. Είναι ο μόνος που μπορεί να «επιστρέψει» πίσω στο κόμμα τους ακροδεξιούς ψηφοφόρους μας...
Ο επιχειρηματίας άκουσε με προσοχή τον λόγο της επίσκεψης τους. Δεν βιάστηκε να απαντήσει. Σιώπησε σαν σκακιστής που μελετά την επόμενη κίνησή του.
Οι 3  αισθάνθηκαν το αίμα τους να παγώνει. Συνηθισμένοι από τις κραυγές στα τηλεπαράθυρα που δεν επιτρέπουν στην σκέψη να ξεμυτίσει δεν περίμεναν με τίποτε αυτό το ξαφνικό μαρτύριο της σιωπής. Άρχισαν να τρέμουν αυτό που θα ακολουθήσει όπως οι νεαροί εκτελεστές της Μαφίας που βρίσκονται στο σπίτι του Αφεντικού για να μυηθούν στην φαμίλια.  Είχαν αρχίσει να ανησυχούν για τα καλά όταν εκείνος απάντησε αργά αργά με μια ερώτηση.
-Για πείτε μου ρε μάγκες, για ποιο λόγο όταν έχω στην ίδια τιμή το οριτζινάλε με το ιμιτασιόν, να προτιμήσω το δεύτερο;
Τον κοίταζαν απορημένοι αλλά τουλάχιστο ήταν  ζωντανοί κι αυτό τους έδινε ελπίδες ότι θα επέστρεφαν κάποια στιγμή σπίτια τους. Εκείνος συνέχισε φωναχτά τον συλλογισμό του
-Σας λέω λοιπόν ότι ο ακροδεξιός ψηφοφόρος έχει το οριτζινάλε που τον εκφράζει με χίλια. Γιατί να αφήσει την Χρυσή Αυγή και να ψηφίσει ΝΔ, επειδή θα επιστρέψει ο Καρατζαφέρης που χτυπιόταν για τον Παπαδήμο έξω από το Προεδρικό Μέγαρο. Δεν μπορώ να σας πως ότι θα μπορούσα να πειστώ για την σημασία αυτής της επιστροφής. Εκτός  κι αν αυτοί που σας ζήτησαν να φθάσετε ως εδώ και να μου ζητήσετε την βοήθειά μου έχουν πολύ πίσω σκέψεις για την επιστροφή του Καρατζαφέρη. Όπως για παράδειγμα το να βγάλουν από την μέση τον Βορίδη σαν δελφίνο του Σαμαρά. Να τους διαμηνύσετε ότι δεν είμαι μαζί τους. Για την ακρίβεια θα με βρουν απέναντί τους. Ο Καρατζαφέρης στη ΝΔ είναι ο πιο σύντομος δρόμος για την διάσπαση της ΝΔ. Κι όχι ότι δίνω δεκάρα για το κόμμα σας, αλλά αυτή η λύση είναι κόντρα στα δικά μου συμφέροντα...
Οι 3 νεοδημοκράτες το μόνο που δεν ήθελαν να συμβεί στη διάρκεια της βραδιάς ήταν αυτό ακριβώς που ζούσαν: O επιχειρηματίας είχε πάρει ανάποδες και σαν να μην έφτανε αυτό φώναξε μια από τις οικιακές βοηθούς  να του φέρει από την βιβλιοθήκη ένα συγκεκριμένο βιβλίο. Επρόκειτο για το «Κρυφό χέρι του Καρατζαφέρη» του δημοσιογράφου Δημήτρη Ψαρρά-από την ομάδα του Ιού της Ελευθεροτυπίας.
-Και τώρα-είπε απευθυνόμενος σε έναν από τους 3 νεοδημοκράτες με φωνή που δεν άφηνε αμφιβολία για την προσταγή που έκρυβε στον τόνο της-θα μας διαβάσεις κάποια αποσπάσματα του βιβλίου που θα επιλέξω. Στην συνέχεια θα γυρίσετε σπίτια σας και θα διαμηνύσετε σ΄ αυτόν που σας έστειλε να διαβάσει το βιβλίο.
Λοιπόν αγαπητέ μου ξεκίνα να διαβάζεις από δω. Αυτό το απόσπασμα μιλάει για την «Σαλώμη». Θα συνεχίσεις με τα υπόλοιπα;
Το στέλεχος της ΝΔ σαν βρεγμένη γάτα υπάκουσε και άρχισε να διαβάζει στην ομήγυρη τα σχετικά αποσπάσματα ..

Ολόκληρο το ενδιαφέρον θέμα με το ...ιστορικο του εδώ




Εμείς πάντως είπαμε εδώ στο ixnos, και ξέρουμε πάρα πολύ καλά τι λέμε …..Όνειρα θερινής νυκτός. Ούτε …ζωγραφιστό δεν τον θέλουν στην Ν.Δ


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σωπάτε ρε παιδιά .Ο χοντρός έκανε σήμερα σύσκεψη της Κ.Ε με πρωταγωνιστή τον..γιατρό του, να συζητήσουν για την… καινούργια πορεία του κόμματος του προς τον ….καιάδα.

Ανώνυμος είπε...

Από την στιγμή που παίζει πλέον αντ΄αυτου ο Βορίδης με όλο το εργολαβο-σιναφι ειδικά με τον Μπόμπολα που είναι πλέον το χαϊδεμένο του παιδί ο Καρατζαφέρης δεν έχει καμία ελπίδα ούτε για επιστροφή στην Ν.Δ ούτε για πολιτική επιβίωση. Το να ανοίξει τις πόρτες της διαπλοκής στον Βοριδάκο ήταν το μεγαλύτερο πολιτικό λάθος του .

Ανώνυμος είπε...

Καρατζαφέρης , ό πράκτορας τών εβραίων μέ μανδύα Ελληνα ...πατριώτη πού αχρήστευσε αδρανώντας τον γιά μιά δεκαετεία τόν πατριωτικό χώρο , προκειμένου νά μήν συναντήσουν αντίσταση στήν εφαρμογή τους τά σχέδια τής εβραικής νέας τάξης πραγμάτων.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ....
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...