Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Όνειρα θερινής νυκτός. Ούτε …ζωγραφιστό δεν τον θέλουν στην Ν.Δ





Επειδή βλέπουμε ότι το newsbomb– Χαρδαβελας κ.α έχουν πάρει εργολαβικώς την υποτιθέμενη επιστροφή του Καρατζαφύρερ στην Νουδουλα γράφοντας ….
Επιστροφή στο «μαντρί», όπως θα έλεγε ο αείμνηστος Ευάγγελος Αβέρωφ, ετοιμάζει ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Γιώργος Καρατζαφέρης αλλά με τους δικούς του όρους, γεγονός το οποίο φαίνεται πως προκαλεί εκνευρισμό σε κάποιους αλλά θα δώσει αφορμές για αντιδράσεις κάποιων άλλων στελεχών της Ν.Δ. Η πληροφορία για την επιστροφή του κ. Γιώργου Καρατζαφέρη κυκλοφορεί εντόνως τις τελευταίες ημέρες όχι μόνο μεταξύ των δημοσιογράφων αλλά και των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας. Στα πηγαδάκια που στήθηκαν στη Βουλή στο περιθώριο συνεδριάσεων της Ολομέλειας και άλλων επιτροπών, το θέμα κυριαρχούσε στις συζητήσεις. Πέρα από τα παραπολιτικά σχόλια και όσα άλλα συζητήθηκαν ξεχωρίζουμε τις πιο ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ φέρεται να συζητεί απευθείας με συνεργάτες του πρωθυπουργού αλλά και να έχει επικοινωνήσει με τον κ. Αντώνη Σαμαρά προσωπικώς…..
αφιερώνουμε σε πάσα αγωνιούντα ενδιαφερόμενο παραπάνω βίντεο που παραθέτουμε. Έχει σχέση με την υποτίθεται επικείμενη επαναφορά του Καρατζαφέρη στο κόμμα του Σαμαρά.
Εγραφε πριν μερικές μέρες η ιστοσελίδα του Mega «Με καλό μάτι βλέπουν την επιστροφή Καρατζαφέρη στη ΝΔ οι δύο βουλευτές της ΝΔ, Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης, οι οποίοι προέρχονται από το ΛΑΟΣ, διεγράφησαν από τον κ. Καρατζαφέρη επειδή αρνήθηκαν να αποχωρήσουν από την κυβέρνηση Παπαδήμου και εντάχθηκαν στη ΝΔ στις εκλογές του περασμένου Μαΐου» κάτι που βρίσκει σύμφωνο και τον Αντώνη Σαμαρά, όπως λένε δημοσιογραφικές πληροφορίες, φαίνεται ότι αρχίζει να υλοποιείται. (Ασήμαντη λεπτομέρεια ότι αυτοί οι δυο είναι σύμφωνα με τον Καρατζαφέρη "αποστάτες" "προδότες" "φίδια" κλπ) Σ’ αυτή την κατεύθυνση ήταν και η συνάντηση ανάμεσα Καρατζαφέρη και Γεωργιάδη όπως ακούσαμε και στο Εxtra3, το οποίο φρόντισε να μας θυμίσει την σχέση «αγάπης» που έχει ο Καρατζαφέρης με τον Σαμαρά και τους 2 προαναφερόμενους βουλευτές του.


Ένα βιβλίο τραγικά επίκαιρο!




4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια φορά προδότης άπαξ προδότης. Ο ίδιος το είπε. Τι θέλει τώρα; Επιστροφή στα..προδομένα εδάφη;

Ανώνυμος είπε...

Να τον δούμε παρακεντέ των Βοριδη Μπουμπουκου να πέσει το γέλιο της αρκούδας.

Ανώνυμος είπε...

Τόν προορίζουν οί Εβραίοι γιά αρχηγό τής Ν.Δ.

Ανώνυμος είπε...

Εβραιόδουλε εβραιολάγνε λαμόγιο κωλοτούμπα , έμπα στόν πύραυλο ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...