Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Ιερώνυμος : Καλύτερα να ταΐζω τους λαθρομετανάστες, παρά να πληρώνω τους τεμπέληδες Έλληνες εργαζόμενους



Τον οβολό των …τεμπέληδων όμως τον θέλει. Ξυρίστε τον.

Αξιότιμοι κύριοι:
Αν και χριστιανή, απευθύνομαι σε΄σάς τους Άθεους να σάς ενημερώσω για το εξής: Πριν από λίγο (μεσημέρι Τετάρτης 8-2-2012, ο Τουρκαλβανός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος έκλεισε με το «έτσι θέλω» το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας 89,5 Fm, γιατί του στοίχιζε πολλά. Μένουν άνεργοι 87 συνάδελφοι.
Και τί είπε ο άθλιος ο Ιερώνυμος στην σημερινή Σύνοδο; Ότι προτιμάει...να ταΐζει τους λαθρομετανάστες, παρά να πληρώνει τους τεμπέληδες Έλληνες εργαζόμενους στον 89,5! Πιο πολύ πονάει ο Τουρκαλβανός Ιερώνυμος τους Λάθρο από εμάς τους Έλληνες!..
Δουλεύω τηλεφωνήτρια στον Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας 8 χρόνια, είμαι χωρισμένη μητέρα 2 παιδιών και βρίσκομαι σε απόγνωση αυτή την στιγμή. Τρελαθήκανε οι Δεσποτάδες μας, αγαπητοί κύριοι; Αυτό δίδαξε ο Ιησούς Χριστός; Να φροντίζουμε τους Αλλόθρησκους και Αλλόφυλους, και να πετάμε στον δρόμο τα δικά μας παιδιά; Πάρτε θέση, σάς παρακαλώ, εσάς που σάς διαβάζουν πολλοί χριστιανοί, γιατί το πράγμα είναι πολύ σοβαρό.
Κάντε μια σχετική ανάρτηση, γιατί σάς διαβάζει όλη η Θεολογική Σχολή και τους πονάει ότι γράφετε. Μπας και φιλοτιμηθούν και κάνουν πίσω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Παναγιώτα Πεπόνη
Εργαζόμενη του 89,5 FM



8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λάθος στόχο βάλατε οι Έλληνες εργαζόμενοι ψήφισαν κάποιον πρωθυπουργό να τους ταΐσει ο εκπρόσωπος της θρησκείας αν θέλει το κάνει δεν είναι υποχρεωμένος.

Ανώνυμος είπε...

ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ , ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΣΟΝΟΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ...ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!
Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΜΦΘΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΩΝ ..........

mhtsos είπε...

Δεν φαγανε τον ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ τυχαια.

mhtsos είπε...

Δεν φαγανε τον ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ τυχαια.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ που πεινάω αλλά δέν πιστεύω στον χριστιανισμό γιατί θα πρέπει να έχω απαίτηση απο τον Ιερώνυμο να με ταίσει;

Ανώνυμος είπε...

τι ψηφισες μωρη παλιοκαριολα στις εκλογες;πουταναρα να πας να γαμηθεις τωρα να ζησεις!οπως φαινεται μαλλον σου αρεσει κιολας....

Ανώνυμος είπε...

2:31 σκατά στον τάφο σου μαλάκα που θα μου πείς εμένα οτι ψήφισα τον Σαμαρά

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΒΒΡΑΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΔΘΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟ ΜΕΣΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ . ΟΣΟ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ..ΑΘΕΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ..ΠΙΣΤΗ...
Ο ΜΠΑΘΟΜΕΤ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΙΣΕΙ .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...