Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Αυτός είναι ο δολοφόνος του… ενός ευρώ.



ΠΛΑΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ. ΔΕΞΙΟΜΟΥΤΡΟ ΚΑΙ "ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ" ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΝΔ

Το "Μακελειό" πρωτοστατεί στις αποκαλύψεις και την κάλυψη των εξελίξεων γύρω από το θέμα, καλώντας ταυτόχρονα τους αναγνώστες του σε αγωνιστική επαγρύπνηση και καταγγέλλοντας με δριμύτατο τρόπο τη φάρα που οδήγησε και επικροτεί (ΚΑΙ) αυτή την τραγωδία.

Στο πλαίσιο αυτό, η ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι εντόπισε κάτι που όλοι μας ψάχναμε τις τελευταίες ώρες: το ονοματεπώνυμο του..."ευσυνείδητου" ελεγκτή (ή, αφού εδώ περισσεύουν οι ειρωνείες, του εγκληματία - υπολειμματικού τσιρακίου της μνημονιακής χουντάρας που, όπως προτάσσουν τα αφεντικά του, έβαλε πάνω από την ανθρώπινη ζωή το 1,2 ευρώ του εισιτηρίου). Θεωρώντας την πληροφορία αξιόπιστη με δεδομένο τον ζήλο που επιδεικνύει η συγκεκριμένη ειδησεογραφική ομάδα στο εν λόγω μέγιστο κοινωνικό και πολιτικό ζήτημα, αναπαράγουμε τη δημοσίευση, ζητώντας από τους αναγνώστες να αντιμετωπίσουν το (ξεκουκουλωμένο πλέον) ανδρείκελο με την συμπεριφορά που αρμόζει στην ελεεινή περίπτωσή του.

Ευσυνείδητος υπάλληλος πλην όμως δεξιός ο κύριος Νίκος Πλατής για τον οποίο αποφεύγεται στην ανακοίνωση του "αριστερού διανοούμενου" Χαλαζιά να γράψουν το όνομα του. Γιατί; Φοβάται ο δεξιός νταής τίποτα;
Το μακελειό την υπόθεση θα την πάει μέχρι τέλους.

Ορίστε κύριε Πλατή. Σας περιμένουμε να μας πείτε την αλήθεια και να ανατρέψετε όλα όσα "ψέματα και χαρακτηρισμούς", γράφουμε για σας, όπως μας κατηγορούν κάτι φασιστάκια εδώ μέσα.

ΥΓ. Όποιος γνωρίζει για τον παλληκαρά, κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη.

Από το makeleio


Στις Οδικές Συγκοινωνίες, την εταιρεία που δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση των λεωφορείων με τα τρόλεϊ, απασχολούνται ως μόνιμοι ελεγκτές μόλις τριάντα άτομα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» και οι οποίοι, τους τελευταίους μήνες, λαμβάνουν συνέχεια εντολές για άντληση όσο το δυνατόν περισσότερων εσόδων από τους λαθρεπιβάτες.
Επειδή το σώμα των ελεγκτών δεν είναι αρκετό και για την συγκέντρωση ενός ποσού και φυσικά και πάταξη της λαθρεπιβίβασης, συνεπικουρείται από άλλα 200 άτομα, οι οποίοι είναι οι λεγόμενοι «εθελοντές ελεγκτές».
Ως κίνητρο στα συγκεκριμένα άτομα, έχει θεσμοθετηθεί η είσπραξη του 50% επί των προστίμων που πληρώθηκαν, ήτοι από 100 έως και 300 ευρώ μηνιαίως για όσους «το κυνηγάνε», ενώ μηνιαίως, κόβονται, σύμφωνα με το δημοσίευμα, από 6.000 έως 8.000 πρόστιμα σε λεωφορεία και τρόλεϊ.
Σε μια δήθεν προσπάθεια πάταξης του φαινομένου της λαθρεπιβίβασης, το υπουργείο Μεταφορών διπλασίασε τους ελεγκτές κομίστρου. Έτσι, οι ελεγκτές έφτασαν τα 85-90 άτομα συνολικά, έναντι 58 πριν μερικούς μήνες στις Σταθερές Συγκοινωνίες και τα 230 άτομα στις Οδικές Συγκοινωνίες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...