Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Υπεραγία Θεοτόκε σώσον υμάς… από.. τους πονηρούς. Μπαα μας… σιχάθηκε.



Στις 14 Αυγούστου 1996, την ημέρα της κηδείας του Τάσσου Ισαάκ μια ομάδα διαδηλωτών διαδηλώνει στη πράσινη γραμμή. Ανάμεσά τους και ο Σολωμός Σολωμού, ξάδελφος του νεκρού Ισαάκ. Κάποια στιγμή επικρατεί ένταση και ο Σολωμού με το τσιγάρο στο στόμα ανεβαίνει στον ιστό της σημαίας για να κατεβάσει το σύμβολο του Αττίλα.
Καταιγισμός πυρών! Και ο Σολωμού πέφτει νεκρός…


Τι απέγιναν οι κομάντος; Στα..ταρταρα.


Τι απέγινε το καταδρομικό μας “ΕΛΛΗ” που στις 15 Αυγούστου 1940 τορπιλίστηκε στο λιμάνι της Τήνου;

Το ..ΕΛΛΗ όχι η… Κοκκίνου είχε πολύ μπρούτζο και μπακίρι και το πουλήσαμε για σκραπ.



Τι απέγινε ο σωτήρας της Πάφου, ηρωικός πλωτάρχης Χανδρινος; Οι μεγάλοι σοφοί Ελληνικοί εγκέφαλοι εστειλαν τον Χανδρινο στρατιωτικό ακόλουθο στην Αγκυρα .δηλαδή στο στόμα του λύκου.
Σε κάποιο ταξίδι του προς Αθήνας με το αυτοκίνητο του κάτω από...περίεργες συνθήκες ενεπλακη σε δυστύχημα και σκοτώθηκε. Εμείς λέμε δολοφονήθηκε.

Η δράση του αρματαγωγού "Λέσβος" κατά τον Ελληνοτουρκικό πόλεμο του 1974 στην Κύπρο




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ποιο προδοτoκλεφταραδικο τρίο σηκώνει την ΕΙΚΟΝΑ της παναγίας χωρίς να τους...κάψει. Αντιθέτως στον Μητσοτάκη έδωσε και… μακροζωία .Δηλώνω ΑΘΕΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μασόνος Μητροπολίτης Χρυσόστομος αναφέρθηκε ένθερμα στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού που προσκύνησε την εικόνα και του ευχήθηκε υγεία και δύναμη στο δύσκολο έργο του, για το καλό της Ελλάδας αλλά και της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Μεσσηνίας, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...